Sistem özelliklerine göre neye ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ekli dosyayı görüntüle 640

Arkadaşlar sistem ve özellikleri resimde.Ram yükseltmiştim daha önce.
Ama sistem özelliklerinin dengeli olmasını istiyorum yani bu sisteme göre ...... az kalmış diyebileceğiniz noktalar ve tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.

Oynayabildiğim oyunlar:pes2009 call of duty 2 need for speed
oynayamadığım oyun:crysis(ekran titriyor takılarak ilerliyor)

ilginize teşekkürler şimdiden.Tavsiyeleriniz ışıgında Değişikliğe gitmeyi düşünüyorum

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müzelik bir ekran kartın varmış :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Yeni bir ekran kartına ihtiyacın var buda sorumu :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yeni bir ekran kartına ihtiyacın var buda sorumu :)

ya işte hangi ekran kartı ?

Öyle bir kart söyleyinki bu sistemin içinde sırıtmasın ne çook iyi olsun ne de çok geride kalsın...(fiyat olarak da öyle olsun ne çok ucuz ne çok pahalı)

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ati HD3650 512 MB türevlerinden bütçene uygun olan birini alabilirsin. DirectX 10.1 filanda destekliyor. Daha üst seviyeli kartlar bu sisteme lüks kaçar.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sen ödeyebileceğin bir fiyat söyle o fiyata güzel bir ekran kartı söyliyim

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15

Öyle bir kart söyleyinki bu sistemin içinde sırıtmasın ne çook iyi olsun ne de çok geride kalsın...(fiyat olarak da öyle olsun ne çok ucuz ne çok pahalı)

Pardon ben yanlış anlamışım :) Model söyleyemem çünkü çok abartıyorum ancak directx 10 destekli bir kart seçmende fayda var.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Güç kaynağın kaç watt? Bu da çok önemli. 400 W almalısın kafadan.. Yok parama kıyarım diyorsan 600 W al kafan rahat olsun

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Ekran Kartlarına bile Outlet Kültürü gelmiş ucuza çok iyi ekran kartları bulabileceğine inanıyorum. İnternetten sipariş etme imkanın var dimi?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ya bir de anlasam şu işlerden daha kolay anlıycam dediklerinizi.güç kaynağına ne gerek varki?fişe takıyorum çalışıyor pc :)(durumum vahim dimi)

internetten sipariş etme imkanım var ama en iyisi elden almak.şuanki ekran kartımdan daha iyi olsun yeter..işlemcim nası yeterlimi bu sisteme göre

k46:Ati HD3650 512 MB türevlerinden bütçene uygun olan birini alabilirsin. DirectX 10.1 filanda destekliyor. Daha üst seviyeli kartlar bu sisteme lüks kaçar.

demiş...olabilirmi?

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
ya bir de anlasam şu işlerden daha kolay anlıycam dediklerinizi.güç kaynağına ne gerek varki?fişe takıyorum çalışıyor pc :)(durumum vahim dimi)

internetten sipariş etme imkanım var ama en iyisi elden almak.şuanki ekran kartımdan daha iyi olsun yeter..işlemcim nası yeterlimi bu sisteme göre

k46:Ati HD3650 512 MB türevlerinden bütçene uygun olan birini alabilirsin. DirectX 10.1 filanda destekliyor. Daha üst seviyeli kartlar bu sisteme lüks kaçar.

demiş...olabilirmi?

Eğer güç kaynağın belirli bir watt'tan aşağısında ise almaya karar verdiğin ekran kartına yeterli gücü vermeyebilir.İnternetten sipariş verebilirsin ancak garanti konusunda sorun yaşayabilirsin.k46 öyle demiş olabilir :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ne karışık işmiş ya şehir elektriği yetmiyo hemi..kalsın ya kalsın ekran kartı lazımdı sadece onun için güç kaynagı onun için bilmem ne..:d

Beni aşar....ee pc bir okyanussa ben içinde bir damla gibiyim...

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir bilgisayarcıya git abi şu 7100 al bundan iyisi varmı 2.el de üstüne 10-20 lira arası parayı ver tak makinana oyna oyununu.