Farkındayım fakat ileride uzun bir süre ekleme yapmaycağım. Ayrıca ekran kartını sonradan alacak olursam hemen alamam ve uzun süre Vega gpu ile kalmak istemiyorum , performansı ortada . Önümüz de yaz tatili.Bence Ryzen 2400G islemcili bir sistem toplayıp daha sonra teni çıkan seriden bir kart alsan daha iyi olur. Hem diğer donanimlarin hem de ekran kartınla toplamda daha iyi bir sistem elde edersin.
Zaten 1-2 ay sonra dahada ucuzlamış olucak. Ryzen 5 2400G'nin APU'su o kadar güçsüz değilki çoğu ağır grafikli oyunu açmaya yeticek gücü var zaten.Farkındayım fakat ileride uzun bir süre ekleme yapmaycağım. Ayrıca ekran kartını sonradan alacak olursam hemen alamam ve uzun süre Vega gpu ile kalmak istemiyorum , performansı ortada . Önümüz de yaz tatili.
Ayrıca hemen almayacağım. En az 1 ay sonra. O zaman duruma göre düzenlemeye gidebilirim.
Adı üstünde , açmaya yetecek gücü var, ötesi yok :,) .Zaten 1-2 ay sonra dahada ucuzlamış olucak. Ryzen 5 2400G'nin APU'su o kadar güçsüz değilki çoğu ağır grafikli oyunu açmaya yeticek gücü var zaten.![]()
İşlemci i3-6100'e denk güzel bir işlemciİşlemciye sıcak bakmıyorum. Onun dışında sistem gayet güzel. Amd tabanlı toplayabiliriz.
Burada Full HD düşük grafik ayarlarında 60FPS rahat bir şekilde alabiliyorsun. PUBG'de.Adı üstünde , açmaya yetecek gücü var, ötesi yok :,) .
İnşallah ucuzlar da işlemciyi biraz yukarı çıkarabilirim. Ucuzlamazsa da bu işlemci zaten GTX1050ti için yetiyor. Daha iyi bir işlemciden 5-6 fps fark dışında ne sağlar ki bana?
Belki Ryzen serisinden bir işlemci ile 350serisi anakartla Oc yaparsam fark baya artabilir.
Fiyatlara bağlı , iyi bir düşüş olursa Ryzen 1200 kesin alırım.İşlemci i3-6100'e denk güzel bir işlemci
Gayet iyi olmuş ama önerim AM4 platformu![]()
@utkuversus hocam , AMD Ryzen™ 3 2200G 3.5GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC bu linkte Ryzen 2200g + Gtx1050ti hazır sistem var. Ne düşünüyorsunuz?İşlemci i3-6100'e denk güzel bir işlemci
Gayet iyi olmuş ama önerim AM4 platformu![]()
Abi bu apulara glu takınca ne oluyor halen anlamış değilim. Onun yerine tak R3 1200.@utkuversus hocam , AMD Ryzen™ 3 2200G 3.5GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC bu linkte Ryzen 2200g + Gtx1050ti hazır sistem var. Ne düşünüyorsunuz?
Saçma ama fiyatı iyi , zaten 2200g 1200'den daha iyi değil mi? Fazladan gpu göz çıkarmaz heraldeAbi bu apulara glu takınca ne oluyor halen anlamış değilim. Onun yerine tak R3 1200.
O konuda neredeyse başbaşalar bütçen daha fazla dayanır mı bilmem ama R5 1400 alman daha iyi.Saçma ama fiyatı iyi , zaten 2200g 1200'den daha iyi değil mi? Fazladan gpu göz çıkarmaz heralde![]()
Ben azaltmaya çalışıyorum , sen bana ryzen 1400 diyorsunO konuda neredeyse başbaşalar bütçen daha fazla dayanır mı bilmem ama R5 1400 alman daha iyi.
Hatta sen direk 2. Nesil ryzen 5leri bekle.