Sistem iyi oyun oynarken ve performans kötü

Konu yeterince açıkmı ?

• Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

bigless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sistem iyi ve ekleme yaptım bu sorunlar yüzünden bilgisayarıma sorun tam olarak şudur benim bilgisayarım leptop ısınma sorunu için ücreti umursamayıp son performans bir soğutucu aldım kullandığımda işe yarıyor fakat bilgisayara WİN8 kurdum oyunlarda kasma sorunu var ekran kartım tamamen güncel ve gerekli programlar yüklüdür (varsa tavsiye programlar söylemenizi rica ederim ) fakat oyunları ultrada oynamam gerekirken ben low da kasma sorunu yaşıyorum ve bilgisayarda önceden kopyalama gibi işlemlerde açılış kapanışta genel sorun yaşıyordum lütfen yardımcı olurmusunuz ilgilerinizi bekliyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayınız .

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

System Manufacturer: LG Electronics
System Model: A520-X.AC5BT
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8140MB RAM
Page File: 1716MB used, 7639MB available
DirectX Version: DirectX 11
Ekran Kartı : NVİDİA GT540M 1 GB
EXTRA Ekran Kartı : İNTEL HD GRAPHİCS 3000

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
128 bit 900 mhz ekran kartı için yeterli olması gerekiyor yani bu yazdıklarınla sorunsuz oynaman gerekiyor. dosya taşıyıp kopyalarkende sıkıntı yaşıyormuşsun temiz bir format çek 64 bit driverlerini doğru şekilde güncelle sıkıntı yaşamazsın ramlerin mhzlerinide kontrol et ikisi aynı olması lazım

bigless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkürler sizinde söylediğiniz gibi bu sistemlerle oyunları çok rahat oynamam gerekiyor ve sistemi yeni formatladım zaten windows 8 işletim sistemi kurulu ekran kartı vs herşey güncel ve ramlerin ikiside aynı mhz kontrolüde yaptım her iki ramde aynı özellikte ve mhz de

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Oynayamazsın ultrada falan o kartla kardeşim. GT540M vasat bir kart. Windows 7 de en iyi performansı verir, Windows 8 yükleme durumunda Nvidia'nın birçok eski kartı gibi performans düşer. Tekrar tekrar söylüyorum iyi bir grafik Kartı değil, çok bir şey beklemeyin.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Oynayamazsın ultrada falan o kartla kardeşim. GT540M vasat bir kart. Windows 7 de en iyi performansı verir, Windows 8 yükleme durumunda Nvidia'nın birçok eski kartı gibi performans düşer. Tekrar tekrar söylüyorum iyi bir grafik Kartı değil, çok bir şey beklemeyin.

Bende GT540M kullanıcısıydım ben gayet memnundum ama ahım şahımda diyemicem crysis 2 yi full ultrada oynayabiliyordum kasamadan 8 gb ddr 3 1600 800 mhz i5 işlemci varken

bigless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginize teşekkürler Windows 7 kurunca daha iyi olabilir diyorsanız hemen denerim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İlginize teşekkürler Windows 7 kurunca daha iyi olabilir diyorsanız hemen denerim

Arkadaş doğru söylüyor windows 7 konusunda herkes windows 8 den daha performans alırsın desede ben testlerim sonucu windows 7 ye nazaran daha az performans aldım

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ultra da oynadığınıxa inanmıyorum. Ha derseniz 20 fps de oynuyorum, o zaman bir şey demem.