KindElephant480
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Bundan birkaç yıl önce dizüstü bilgisayarımın sistem hoparlörü (anakartında bulunan ve bip sesi çıkaran bir parça) ile müzik notası çalmak için yıllarca uğraştım ve 2 yıl önce bu sorunu GRUB_INIT_TUNE ile çözdüm. Sistem hoparlörü sorununun çözülmesinden itibaren 7 ay boyunca sistem hoparlörü ile müzik notaları çalıp videolarını çekip sosyal medyada yayınladım. Ancak sistem hoparlörü sorununun çözülmesinden yaklaşık 7 ay sonra bir gün Canon in D'yi sistem hoparlörü ile çalıp videosunu sosyal medyaya yükledim ancak resimdeki gibi birkaç dakika sonra videonun sesine telif attılar (kamu malı olmasına rağmen).
O günden sonra kendi kendime sistem hoparlörü ile neden müzik notası çalmak için birkaç yıl boyunca uğraştığımı sorguladım ve bir daha sistem hoparlörü ile müzik notası çalıp videosunu çekmedim. Sizce o olaydan sonra dizüstü bilgisayarımın sistem hoparlörü ile müzik notası çalmaya (sosyal medyaya yüklememek kaydıyla) yeniden başlamalı mıyım?
O günden sonra kendi kendime sistem hoparlörü ile neden müzik notası çalmak için birkaç yıl boyunca uğraştığımı sorguladım ve bir daha sistem hoparlörü ile müzik notası çalıp videosunu çekmedim. Sizce o olaydan sonra dizüstü bilgisayarımın sistem hoparlörü ile müzik notası çalmaya (sosyal medyaya yüklememek kaydıyla) yeniden başlamalı mıyım?