Sistem hakkında yorum alabilir miyim?

froot35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, daha önce hiç kendim pc toplamadım, bu kadar güçlü bir pc sahibi de olmadım. Birkaç günlük araştırmalarım sonucu 10k sınırını çok geçmeden böyle bir sistem oluşturdum. Hedefim 1080p bir monitörde beni 2-3 yıl götürebilecek, istediğim oyunları düşük olmayan ayarlarda oynamamı sağlayabilecek bir sistem. Birkaç sorum var bu konuda;
1. Seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mudur?
2. İleride ekran kartını sıkıntı yaşamadan yükseltebileceğim bir sistem midir?
3. Özellikle kasa, ssd ve soğutucu konusunda daha mantıklı/uygun seçenekler nelerdir? Ek bir soğutucu bu sistem için gerekli midir?
4. Fiyatı düşürmek için önerebileceğiniz alternatifler var mıdır veya fiyatı biraz yükselterek belirgin performans farkı oluşturabilecek önerileriniz var mıdır?
5. 1080p oyun oynamak için rtx 3060/3070 modellerinin çıkmasını beklemek gerekli midir?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    113.7 KB · Görüntüleme: 80
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    132.1 KB · Görüntüleme: 83

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
460 tl bi hava soğutmaya verme. Aşırı yüksek. Şunu al.
kasadaki powerde ,coolermasterin giriş seviye powerlerinden. 80 plus değl yani.

• Beğen
Reactions: STB

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Ramleri 3200 mhz yap derim cl16 ya da daha düşük değerde. HDD yi çıkar onun yerine SSD koy derim, HDD devri bitti eğer film arşivi falan yapmıcaksan, önerilerim bunlar. Acelen yoksa yeni kartları bekle bence belki daha avantajlı fiyata çok daha iyi performans alıcaksın ki yeni kartlar çok perfromanslı görünüyor.