froot35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar, daha önce hiç kendim pc toplamadım, bu kadar güçlü bir pc sahibi de olmadım. Birkaç günlük araştırmalarım sonucu 10k sınırını çok geçmeden böyle bir sistem oluşturdum. Hedefim 1080p bir monitörde beni 2-3 yıl götürebilecek, istediğim oyunları düşük olmayan ayarlarda oynamamı sağlayabilecek bir sistem. Birkaç sorum var bu konuda;
1. Seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mudur?
2. İleride ekran kartını sıkıntı yaşamadan yükseltebileceğim bir sistem midir?
3. Özellikle kasa, ssd ve soğutucu konusunda daha mantıklı/uygun seçenekler nelerdir? Ek bir soğutucu bu sistem için gerekli midir?
4. Fiyatı düşürmek için önerebileceğiniz alternatifler var mıdır veya fiyatı biraz yükselterek belirgin performans farkı oluşturabilecek önerileriniz var mıdır?
5. 1080p oyun oynamak için rtx 3060/3070 modellerinin çıkmasını beklemek gerekli midir?
1. Seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mudur?
2. İleride ekran kartını sıkıntı yaşamadan yükseltebileceğim bir sistem midir?
3. Özellikle kasa, ssd ve soğutucu konusunda daha mantıklı/uygun seçenekler nelerdir? Ek bir soğutucu bu sistem için gerekli midir?
4. Fiyatı düşürmek için önerebileceğiniz alternatifler var mıdır veya fiyatı biraz yükselterek belirgin performans farkı oluşturabilecek önerileriniz var mıdır?
5. 1080p oyun oynamak için rtx 3060/3070 modellerinin çıkmasını beklemek gerekli midir?