Sistem geri yükleme sorunu:0x80070057

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CAMBAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Direkt konuya geçiyorum.BT driver güncellemesi yaparken masaüstü dosyaları aniden silinmeye başladı ve ardından pc'yi kapatıp açmamla beraber tüm dosyalarım silinmişti.hatta sistem dosyalarıda silinmiş.sistem geri yükleme yapmak istediğimde masaüstü açıldıktan sonra hata veriyor.ekran görüntüsünü koymak isterdim ancak paint bile sistemde olmadığı için hata mesajını özet olarak yazıyorum.
Sistem geri yükleme noktası tamamlanamadı, sistem dosya ve ayarlar değiştirilmedi. ayrıntılar:sistem geri yükleme c:/ sürücüsünde dosya sistemini tararken başarısız oldu.Sürücü bozuk olabilir.Bu diskte chkdsk /R komutunu çalıştırdıktan sonra sistem geri yüklemeyi yeniden deneyebilirsiniz.Belirtilmeyen bir hata oluştu (0x80050057)

chkdsk /R komutunu kullandım ancak sorun düzelmedi.kayıt defterinde sorun vardır diye "Uniblue RegistryBooster" programını kullandım 6000 küsür hata buldu çok az bir kısmını düzeltmedi.düzeltmeden kasıt sanırsam anahtar girdilerini kaldırdı.önemli olan dosyalarım mecvut,şuan da masaüstünü rahatlıkla açabiliyorum ancak sistem dosyalarının büyük kısmı yok,simgeler gözükmüyor,antivirüs programı olarak avira var hala kurulu durumda orada bir sıkıntı yok.bir çok dosya yok olmuş durumda.format ile sorunumu halledebilirim ancak sistem geri yükleme olarak önceden 3 adet gün içersinde oluşturduğum noktalar var ve bunlarla beraber dosyalarımı kurtarmak istiyorum.üniversite bitirme tezime ulaşsam kafi,diğerlerini unuttum bile .:glare:konu hakkında bilgisi olan yardım ederse çok makbule geçer :)

bartender7272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni Hata bendede olmustu, Güvenli Mod'a Sistemi geri bir Tarihe yüklersen sorun ortadan kalkar!
!

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Güvenli Mod'da da denedim açılışta aynı hatayı gösteriypr. windows 7 system recovery cd ile komut sisteminde chkdsk /R C: yaptığımda sorunu düzelir diye umut ederken o da yarar sağlamadı.

ismo08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemi onarmayı dene. Belki düzelir