Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı (yardım lütfen)

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı (yardım lütfen)
a4b6cd995c89e96bbf3180fb3d0309f5.png

ARKADAŞLAR FİREFOXTA 30 tane sekme açıyorum photoshop acıyorum kasabildiğim kadar kasıyorum makineyi herhangi bi reset atmıyor ancak excel ve wordü acıyorum işlem yapıyorum yaparkende bişey yok worde kaydedip kapatırken bir süre sonra reset atıyor kendine makine ve şu sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı geyiği yapıyor tabi reseti her kaydetten sonra yapmıyor yaklasık yarım saat sonra yapıyor ayrıntılarda da yukarıdaki kodu veriyor anlamadım gitti ramden midir acaba dedim denedim defalarca hayır ramlerden değil format attım yine olmadı napıcağımı şaşırdım bir fikri olan var mı özellikle şu yukarıdaki hata kodunu deşifre edebilcek arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen...​

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Office kaldır yeniden kur bakalım. Dediğine göre officede bir sorun var sanırım.

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ofiside kaldırıp kurdum hocam format attım yani...Bilemiyorum ofis problemi olsa ofis kitlenir kapanırdı makine neden reset atsın yanılıyor muyum

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Remin bozulmuş geçmiş olsun :)

Sanal bellek dosyanı sistem belirlesin olarak ayarla birde öyle dene yine aynı hatayı alırsan ve 2 ram slotun doluysa diğerini çıkar hatalı olan remi bul bende aynı sıkıntıları yaşamıştım..