Mini080408-11.dmp ve sysdata.xml hatası

venomtiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle selam,
Mini080408-11.dmp ve sysdata.xml hatası için bilgisi olan var mı ?
normal performansında birşey yok,her türlü işlemi yapıyor pc fakat iş cd'yi takıp oyun oynamaya gelince pc kapanıyor ve yeni açılışta "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" uyarısı,altında da bu dosyalar var,işin garip kısmı bu "temp" klasörünü temizlediğimde bu dosyalar tekrar orda oluyorlar,virüs,spy gibi şeylerden şüphelendim ama oyun için gerekli doyalarda olabilir diye esas klasörünü silmedim (seri halde uzantılı bu dosyalar dmp.1 dmp.2 şeklinde)
Ram'lerden olabilir dediler,yerlerini deiştirmek de ayda sağlamadı işin özü oyun oynayamıyoruz yani,bilgisi olanlar lütfen yardım
teşekkürler

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Her oyunda mı aynı şeyi yapıyor

venomtiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet her oyunda,bende başta oyuna has bir hata diye düşündüm ama diğer oyunlarda da verince aynı hatayı oyun günlerimin karardığını anladım (bu arada "assassin's creed" ile başladı bu hata olayları)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ekran kartı driverlarını kaldırıp güncel sürümü kurmayı dene

venomtiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"asus eah2600" driver güncellemeleri için kullandığın bir site var mı ? teşekkürler

venomtiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hataya sebep olan dosyayı bulamadım fakat ekran kartı güncellemesi ile ilgili bir sorun olmadığı kesin.Sistemde sp2 vardı sp3 yükledim ve oluşan hatalar ortadan kalktı.Yardımcı olmaya çalıtığın için teşekkürler "pesimist" sorun çözülmüştür.