Şirkete özel üretim programi yazdirma yardim lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ceyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceyah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba özel bir şirkette arge sorumlusu olarak çalişiyorum. Sirketime özel üretim bandini kontrol edebilmek için bir program yazdirmak istiyorum. Pc lerde ipadlerde kontrol ve veri girişi yapilabilecek bir şey istiyoruz sizce hangi şirketler bana yardimci olabilir bir fikriniz var mi ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar merhaba özel bir şirkette arge sorumlusu olarak çalişiyorum. Sirketime özel üretim bandini kontrol edebilmek için bir program yazdirmak istiyorum. Pc lerde ipadlerde kontrol ve veri girişi yapilabilecek bir şey istiyoruz sizce hangi şirketler bana yardimci olabilir bir fikriniz var mi ?

bunun için ağ içerisinde bir sunucu kurulması gerek o sunucudaki veri tabanına bilgisileri ekleyip ardından o veri tabanından okumak için
diyorsan ben baska sehire gideyim ama erişeyim
o zaman bir web sunucusu alman gerek

istersen badrol okuyucu kullan istersende elle gir :)

basit bir yazılım zaten ama önemli olan veri tabanı tabi..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

Ne üretiliyor.

ceyah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alüminyum profil imalatı yapıyoruz.

acaba sdn de bu işi yapan var mı ? varsa paramız yabancıya gitmesin bu platformdaki kişiler kazansın

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
alüminyum profil imalatı yapıyoruz.

acaba sdn de bu işi yapan var mı ? varsa paramız yabancıya gitmesin bu platformdaki kişiler kazansın

Uygulamayı yazacak olan kişinin üretim aşamalarını yerinde görmesi ve bilgi sahibi olması gerekmekte. Detaylı bir analiz yapılması gerek. Süreç de uzun olacağı ve sürekli geliştirme ve iyileştirme olması da gerekeceğinden bunu işi yapacak olan yazılımcıyı bünyenizde istihdam ederek yapmalısınız. Dışarıya tarif ve yönlendirme ile bir sonuca ulaşamazsınız.