siriyi kişiselleştirmek

salihatorx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar,

siriye seslenirken *hey siri* yerine başka komutlarla seslene biliyor muyuz? seslenebiliyorsak nasıl yapılıyor bu işlem

saygılarımla

salihatorx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Seslenebilirsiniz tabi ki ? de benim bildiğim siri sadece hey siri'ye bakiyor. Seslenseniz de bakmaz. Özel bir ayar yok diye biliyorum ?
Seslenebilirsiniz tabi ki ? de benim bildiğim siri sadece hey siri'ye bakiyor. Seslenseniz de bakmaz. Özel bir ayar yok diye biliyorum ?
keşke olsaymış birkaç gündür uğraşıyorum hatta bi ara ayarlarda siri kapatıp tekrar açtım hani sesimizi algılamak için komut dinliyor ya orada hey siri yerine farklı komut ile seslendim onu bile kabul etmedi

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ben de öyle bir ayar yok diye biliyorum. Hiç duymadım.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
keşke olsaymış birkaç gündür uğraşıyorum hatta bi ara ayarlarda siri kapatıp tekrar açtım hani sesimizi algılamak için komut dinliyor ya orada hey siri yerine farklı komut ile seslendim onu bile kabul etmedi
Biraz nazlı yaa, hey siri'den başkasına bakmıyor ?

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Merhabalar,

siriye seslenirken *hey siri* yerine başka komutlarla seslene biliyor muyuz? seslenebiliyorsak nasıl yapılıyor bu işlem

saygılarımla
hey siri bence yeterince kısa ve öz. Başka bir komuta gerek yok diye düşünüyorum. Ama olsaydı belki daha iyi olabilirdi.