- Reaksiyon puanı
- 4,657
Siri, sesli cevap vermiyor. Bu neden olmuş olabilir? Ayar değişikliği yapmadım; kapama vs. Ve sesli yanıtı nasıl açabilirim?
Son düzenleyen moderatör:
Ayarlar -> Siri ve Arama -> Siri Yanıtları -> Sesli Yanıtlar -> Sesli Yanıtları Tercih Et açık olmalı abi. Telefon sessizde de kalmış olabilir.
Telefon sessizde değilken halâ konuşmuyorsa tek yol sıfırlamak.Ekli dosyayı görüntüle 190633
Otomatikti açtım hala olmadı küstü mü ne yaptı bu, bu aralar küsen küsene
Pc yok bende onuda yapamam neyse şimdilik böyle kalsın 18 gelsin yaparım, kardeşimin pc den sonra mac mini almayı düşünüyorum, Xbox ın yanına.Telefon sessizde değilken halâ konuşmuyorsa tek yol sıfırlamak.
Ben otomatikte kullanıyorum hocam, otomatikte deneyebilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 190633
Otomatikti açtım hala olmadı küstü mü ne yaptı bu, bu aralar küsen küsene
Önce otomatikteyken denedi hocam.Ben otomatikte kullanıyorum hocam, otomatikte deneyebilir misiniz?
Bende denedim şimdi, otomatikte siri cevap vermeye başladı.Önce otomatikteyken denedi hocam.
Deneyim otomatik yaptım kilitliyken Siri’de açık seside açtım denedim olmadı format gerekiyor sanırım yada tüm ayarları sıfırlamam lazım ilk tüm ayarları sıfırlayımBende denedim şimdi, otomatikte siri cevap vermeye başladı.
Hey Siri dinle açık mı? Kilitliyken siri ye izin veri de açması lazım.
Hey siri açıksa kapat aç yaparaktan da deneyebilir.
Cihazı kapatıp açtınız mı hocam.Deneyim otomatik yaptım kilitliyken Siri’de açık seside açtım denedim olmadı format gerekiyor sanırım yada tüm ayarları sıfırlamam lazım ilk tüm ayarları sıfırlayım
Denedim onuda olmadıCihazı kapatıp açtınız mı hocam.
Tamamdır hocam bende, araştıracağım merak ettim.Denedim onuda olmadı
Tamam oldu sağol kardeşimTamamdır hocam bende, araştıracağım merak ettim.