Siri Polis Çağırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Siri Polis Çağırdı!

Apple'ın uzun süredir geliştirmeye devam ettiği akıllı sesli asistanı olan Siri, son dönemler büyük gelişim gösterdi. Ancak öyle bir eylem gerçekleştirdi ki herkes şaşırdı!

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Polis çağırma olayı güzel olmuş aslında , ama biraz daha genişletilmesi gerek.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Polis çağırma olayı güzel olmuş aslında , ama biraz daha genişletilmesi gerek.

senin istediğin dışında aramasının neresi iyi.bombalı saldırı yapacak kişi.siri ye soracak öyle sorular.toplumu şizofren yapmaktan başka bir yararı olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
senin istediğin dışında aramasının neresi iyi.bombalı saldırı yapacak kişi.siri ye soracak öyle sorular.toplumu şizofren yapmaktan başka bir yararı olmaz.

süzmenin teki ceset saklamak için tavsiye almıştı siri direkt ispiyonlamıştı...

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hayır benim dışımda değil , yanlış bir durumda kullanıcı talimatıyla aslında bu sistem güzel.Ama kişinin amacıda kötüyse çağırmalı.

Genişletilmesi lazım ancak.Birazcık düzenlenmeli bu sistem.En azından biraz daha bilinçli hale getirilmeli.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi bu gizliden gizliye bizi dinliyorsa herseyi 3. Kişilere de aktarabilir anlamına geliyor. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şimdi bu gizliden gizliye bizi dinliyorsa herseyi 3. Kişilere de aktarabilir anlamına geliyor. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum ?

Biliri geçelim. Zaten öyle. Adamlar 11 eylülü bahane ederek bütün dünya yı dinliyor. Kimsenin gıkı çıkmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nine eleven diyince 911 i aramıştır.ne kadar abarmışsınız yok dinliyor yok zart zurt.yazdıklarınıza önce bi kendiniz inanın

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
nine eleven diyince 911 i aramıştır.ne kadar abarmışsınız yok dinliyor yok zart zurt.yazdıklarınıza önce bi kendiniz inanın

:D amerikalı dostlarından mı öğrendin.dinlemediklerini.

cI5H0m9.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D yok canım ne dinleyip.ne izlemesi.temsili değil.

PxvqhcX.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saçma sapan haber yapmayın ya. 9/11 i 911 olarak anlamış işte. ha dinleme yok mu bence var ama bu dinleme değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olayın abartıldığı kanaatindeyim eğerki doğruysa apple için içler acısı bir durum. Kesinlikle kabul edilemez bir mahremiyet ihlali söz konusu olur.