Böyle bir seyi bende gündeme getirmiştim ama daha konuyu actım 1 dk olmadı hemen kilitlendi.bu konuyu acan "quasimodo" kardesime çok tesekkur ediyorum ve destekliyorum.burası bir teknoloji agırlıklı site,buraya 10 yasında cocukta girer bayan biri üye de olur ama nedense sanki burası sadece erkekler için acılmıs kahvehane tarzı bir site izlenimi verilmeye çalışılıyor.simdi buraya üye olan birkaç bayan arkadas acık sacık erkek resimleri koysa rahatsız olmazmısınız?aynı sey bayan üyeler içinde gecerli.kendi cinslerinden olusan acık sacık resimlerden olusan konular var.böyle konuların böyle bir sitede bence yeri olmamalı.simdi diyecekler ki "kardesim madem siteyi begenmiyorsunuz o zaman baska bir forum sitesine üye olun kimse sizi burada zorala tutmuyor." ama baska sitelerin bu konularla biryerlere vardıkların söylemesini biliyorlar.(örnek:ForumTR -ben forumtr yi savunmuyorum sadece bu siteye bu konularla alakalı bir konu içersinde yazılan yazılar görmüştüm o yüzden yazdım- ) ama isteyen herkes istedigi siteye üye olabilir ve buraya üye olan kişilerden 1-2 kişi degil de çogunluk saglanabiliyorsa bu tür cinsel içerikli ve erotik resim içeren konuların kaldırılması taraftarıyım.:hammer:cinsel içerikli bir seyler okumak veya izlemek,görmek isteyen varsa baska sitelerde gezinsin böyle bir teknoloji agırlıklı bir sitede bu tür konuların bence yeri yok.