Yasinbedir
Doçent
Ekli dosyayı görüntüle 14164 beyler powerbankin cikisini bu sekilde kendi girisine bagladim suan hem sarj aliyor hem sarj veriyor sinirsiz enerji buldum galiba bu biraz isindi falan ama [emoji23]
2500mah ne yapabilir buyuk sorun olurmu? suan basucumda sarja koydum normal sekilde sarj olurken batarya degilde icini acinca farkettim kibrit kutusunun yarisi kadar bir kart var o kart ellenmeyecek sekilde isiniyor sarj olutrken bir sorun olurmu]patlar takma öyle li-ion pilin patlamını istemezsin.
2500mah ne yapabilir buyuk sorun olurmu? suan basucumda sarja koydum normal sekilde sarj olurken batarya degilde icini acinca farkettim kibrit kutusunun yarisi kadar bir kart var o kart ellenmeyecek sekilde isiniyor sarj olutrken bir sorun olurmu]
Aldigimdan beri bu sekilde kullandim gece 11 gibi takiyorum sabah 8 de okula giderken aliyordum fazla isinmiyordu ama bu aralar iyice kudurdu [emoji23]sabaha kadar bırakma 80dereceye kadar yolu var.
Aldigimdan beri bu sekilde kullandim gece 11 gibi takiyorum sabah 8 de okula giderken aliyordum fazla isinmiyordu ama bu aralar iyice kudurdu [emoji23]
Yok hocam batarya buz gibi ama kart cok isiniyor bide betona birakiyorum gece zaten . bu arada bataryayi merak edip biraz yamulttum alimunyum gibi yamuldu tekrar eski haline getirdim suan calisiuor biseu olurmu cunku biraz once icime kurt dustu youtubeye 'pil patlamalari' yazdim cok korktum[emoji23]batarya ısınmıyorsa sorun yok.
Yok hocam batarya buz gibi ama kart cok isiniyor bide betona birakiyorum gece zaten . bu arada bataryayi merak edip biraz yamulttum alimunyum gibi yamuldu tekrar eski haline getirdim suan calisiuor biseu olurmu cunku biraz once icime kurt dustu youtubeye 'pil patlamalari' yazdim cok korktum[emoji23]
Yok hocam pilin kendisini yamulttum [emoji23]kutu mu? pil mi yamuldu?
Hee tamamdir hocam en iyisi birdaha powerbankin icini hic acmamak [emoji4]birşey olmaz olacak olsa o anda olurdu.
Döngü olayı o pil kendi ömrünü yer tavsiye etmem. Sınırlı enerji degilEkli dosyayı görüntüle 14164 beyler powerbankin cikisini bu sekilde kendi girisine bagladim suan hem sarj aliyor hem sarj veriyor sinirsiz enerji buldum galiba bu biraz isindi falan ama [emoji23]
Bir an sinirsiz enerji buldum diye sevinmedim degil [emoji23] [emoji23]Döngü olayı o pil kendi ömrünü yer tavsiye etmem. Sınırlı enerji o![]()
Pegasus 600w ups var evde oda bozuk ya [emoji1] arkadas bi evde herseymi bozuk olurAynı şeyi ups e yapmayın sakın bozuluyor![]()
Pegasus 600w ups var evde oda bozuk ya [emoji1] arkadas bi evde herseymi bozuk olur
Yok hocam yaklasik 4-5 senelik bir ups yaklasik 1 sene once sarjinin az gittigi kanisina varmaya basladim sonra dedim az kaldirayim kutuya dinlensin 5,6 ay sonra acmaya calistigimda acilmadi fise taktim hicbir tepki vermedi ölü gibi [emoji1]Yoksa onudamı sen bozdun![]()
Yok hocam yaklasik 4-5 senelik bir ups yaklasik 1 sene once sarjinin az gittigi kanisina varmaya basladim sonra dedim az kaldirayim kutuya dinlensin 5,6 ay sonra acmaya calistigimda acilmadi fise taktim hicbir tepki vermedi ölü gibi [emoji1]
Yeni aku alsam kac tl dir hic yaptirmaya niyetim yok ihtiyacim olmuyor cunku ama fiyat hakkinda fikirim olsunAküsü bitmiştir
Yeni aku alsam kac tl dir hic yaptirmaya niyetim yok ihtiyacim olmuyor cunku ama fiyat hakkinda fikirim olsun
Nerden alirim bu akuyu istanbul pendikteyimyapmaya değer.
Nerden alirim bu akuyu istanbul pendikteyim
12v 7ah Bakımsız Kuru Akü (yiğit Akü) 228 - n11.com
ücretsiz kargo ama önce sök akünün modeline göre al
bu akü iyimiş.
Hiç denemedim ama iyiye benziyor üstelik yerli malı olması güzel