• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sinirlenmek hoşuma gidiyor

PROVDR

Asistan
Evet, sinirlenmeyi ve kalbimin hızlı çarpması çok hoşuma gidiyor,
millet gider bungee jumping felan yapar adrenalin için ben etraftakilere sararım,
bu bi eksiklikmidir sizce?

böyle yapmakla kendini daha cok yanlızl bıraktıgının farkındamısın? kimseyi üzmeye hakkın yok... sinirlenmek hoşuna gidiyorsa kimseye zarar vermeden ne yaparsan yap ama kimseyi üzmeye hakkın yok..

Kusura bakma ama bence bu bir "eksiklik" değil bir " ezikliktir "

abi etraftaki dediklerim kendi çevrem değil, örneğin otobüs durağında durağın tam ortasına tüküren adamla tartışmak, hızlı yürümek için yanındakileri iten "serseri gençler"i bağırarak uyarmak vs.vs yoksa çevremdekilere sinirlenmek zaten beni memnun etmez...

sana tavsiye yüksek bir dağa çık orda bağır çağır kesin rahatlarsın..
bu sinir denen şey bendede var bazen gözüm birşey görmez oluyor sinirden kalbini kırdığım bir çok insan var...
tabi bunu düşününce canım fena halde sıkılıyor...

abi etraftaki dediklerim kendi çevrem değil, örneğin otobüs durağında durağın tam ortasına tüküren adamla tartışmak, hızlı yürümek için yanındakileri iten "serseri gençler"i bağırarak uyarmak vs.vs yoksa çevremdekilere sinirlenmek zaten beni memnun etmez...

Dediğin şekilde sinirlenmek daha da kötü.Bir gün ters birine denk gelirsen Allah korusun hiç iyi sonuçlar çıkmayabilir.Ne kadar sakin olursan;o kadar sakin bir hayat yaşarsan.
Tabi yaşın kaç onu da merak ediyorum.
Yaşa göre de değerlendirmesi farklıdır.
Bu durumunu düzeltmen senin yararına.

Dediğin şekilde sinirlenmek daha da kötü.Bir gün ters birine denk gelirsen Allah korusun hiç iyi sonuçlar çıkmayabilir.Ne kadar sakin olursan;o kadar sakin bir hayat yaşarsan.
Bende aynı şeyi diyecektim bi gün ters birine denk gelirsin hiç iyi şeyler olmaz

Çok sinirliysen al eve bi kum torbası yumrukla dur

Bende tartışmayı çok seviyorum.
Ama sinirlenmeden ve saatlerce yüzyüze..!

bence de katlılıom abi .

tartışmayı sinirlenmeyi sevenler, geliin beraber birbirimize sinirlenelim, tartışma konusu açıp tartışalım :D