jshjsbsndbsbzbs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Sınıfta bir çocuk var.. ben sınıfa yeni geldim, 2-3 ay önce ve son bir haftadir cocuga ilgi duyuyorum. erkeklerle baya iyi, komik, samimi, zeki ama kızlarla hiç konuşmuyor ve benlede. Bazen konuştuğunda şaşırıyorum o derece. Mesela bugün bir kaç kez göz göze geldik, bana eşyasını verdiğim için gülümseyip teşekkür etti (asla bir kıza böyle bir şey demez) ve arkamı dönerken benle konuştuktan sonra gülümsediğini gordummm ayayay. ya da mesela tam olarak benle konuşmuyor ama dolaylı yoldan konuştu bir kez. Mesela onun dostu efe (yanında oturuyor, bende onlarin önünde oturuyorum) bana Hoca'dan proje ödevi için bir yere gidecektik, onun için izin almami istedi. Bende olmaz utanırım dedim. Sonra arkamı döndüğümde "Zeynep'te ...ya söylesin ...da hocaya söylesin" dedi samimi ve benim duyabileceğim bir şekilde. Ne yapmalıyım ilgisini çekmeliyim? Ama siniftakilerin dikkatini çekmeden. Hedefim, instasini alabilecek kadar konusmak ama biraz zor gibiii, en azından bunun gibi yakınlaşmalar çoğalsın, oda benle konuşmak istesin istiyorum.