Sinerji.gen.tr Güvenilir midir?

Gamer???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Yakın bir zamanda sinerji.gen.tr adlı siteden bir toplama bilgisayar almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan varmı bu siteden hizmet durumu nasıl acaba ? Sorunlu bir kurum mu ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Şimdiye kadar çok alışveriş yapan gördüm, sorun yaşayan görmedim. Alışveriş yapmış olan arkadaşkarda fikirlerini belirtir.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bir siteyle alışverişyapmadan önce sikayetvar.com'a girip arama kısmına firma adını yazarsan ön bilgi alabilirsin.

Gamer???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Cevaplarınız için teşekkürler. Aedon ve mfi.

Şikayetim varda çok şikayet yok ancak yinede birebir alışveriş yapan biri ile konuşmak isterim. Ucuz bir sistem almayacağım bu yüzden bilgi edinmek isterim titizimdir bu konularda biraz özellikle internetten alışverişte.

macgyvertr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle uzak durun derim. 1 ürün aldım 3-4 günde göndermediler, sipariş iptali yaptım paramı 2 haftada zor aldım. 1-2 ay sonra ucuz bir ram'e denk geldim buradan aldım. Aldığıma bin pişman ettiler. Ürün ilk önce arızalı geldi sonrada değiştirmeyip servise yönlendirdiler. Sonra servis ürün arızalı dedi Sinerji bilgisayara iade/değişim kesti ama onuda ödemediler. Şuan kendileri ile davalık olduk. Konuyu tüketici hakem heyetine bildirdim. Aman uzak durum amann.... 50-60tl. daha ucuza alacağım derken elinizdekinden olmayın...

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sinerjiden bende alış veriş yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Parça stok durumuna göre değişkenlik gösterebilir tabi.