Sinerji Bilgisayar

UmutDinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sinerji bilgisayardan sistem almayı düşünüyorum fakat internette bazı konular gördüm iadeleri kabul etmiyorlar bozuk kartımı iade etmediler filan sinerjiden alışveriş yapan varmı acaba arkadaşlar bi bilgi verebilirmi

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Sağlam ürünümü dahi hatalarına rağmen geri almadıklarını biliyorum ki o yazıcı elimde patladı. Üstüne led çalışmayan kasa gönderildi. Tabi üzerine topladığım sistemi ücretsiz kurdular. Sıkıntıları da var destekleri de..

UmutDinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu pandemi sürecindemi gerçekleşti peki sistem almak istiyorum az bir parada değil korkmaya başladım o kasayı iade alabildinizmi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünü iade etmek gibi bir amacım olmaz zaten fakat bozuk ürün tamiri filan o konudan korkuyorum

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Hepsiburada ve Sinerji Bilgisayardan aynı anda güç kaynağı sipariş etmiştim daha sonra vazgeçtim almaktan. Hepsiburadayı aradığımda ürünün faturası kesildi iptal edemiyoruz ürün elinize geçince tekrar gönderirsiniz denmişti. Sinerjiyi aradığımda direk iptal edip 2 gün içinde para iadesi yapmışlardı. Bana olumlu gelmişti fakat genelde nasıl firmadır çok bilmiyorum.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sinerji den ben çok defa memnun kaldım. Arada istisnalar olur.

UmutDinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar sinerjiden sistem alan varmı acaba