Sinemada Filmle Alakası Olmayan İnsanlar

seyhmus21

Profesör
Katılım
19 Mart 2013
Mesajlar
1,962
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Arkadaşlar çoğu gittiğim filmlerde gerçekten filmle alakası olmayan insanlarla karşılaşıyorum.Örnek vermek gerekirse geçen gün Düğün dernek filmini izledim ama o salonda izlemez olaydım.Üç tane kezban her sahneye yorum ve kritik yapıyolar sürekli telefonlarını açıp açıp duruyorlar.Yanımda bi de 5 yaşında bir çocuk oturuyordu film boyunca zıpladı ayağa kalktı ayağını yere vurdu.Sol tarafımdaki Kırolar ilk yarısı bitti daha yanındakine ne güzelmiş bu film ya bu filmin ismi neydi diye sorunca şaşkına döndüm insan gittiği filmi bilmezmi ya.Bi de her küfür sahnesinde küfürü kendilerince biz anlamamışız gibi tekrar ediyolar.Filmden çıkayım dedim bilete verdiğim paraya acıdım.Şimdi diyeceksiniz niye uyarmadın bi kez uyardım superman'in filmine gittiğim zaman sonra salonun ortasında üç kişi bana saldırdı.Seni ilgilendirmez ne yaptığımız diye.Bi tane dişim düştü başıma üç dikiş atıldığından beri artık kimseyi uyarmıyorum. 90'larda gittiğim filmlerde görevli olurdu konuşanları ikaz ederdi.İçeri çerez kuruyemiş sokulmazdı büyükler için olan filmlere çocukların girmesi mümkün değildi galiba zaman geçtikçe yozlaşıyoruz vurdumduymaz oluyoruz.Başkasının film izleme hakkını elinden alıyoruz!!

Diyarbakır'ı karalamak gibi olmasın ama gittiğim düğün dernek filmine diyarbakır'da gittim.Dayak yediğim yerde Diyarbakır'ın isim vermek gibi olmasın en nadide sinema kompleksinden biri.
Siz böyle insanlarla karşıılaştınız mı filmi izlerken böyle insanlarla karşılaştığınızda tutumunuz noluyor paylaşırsanız sevinirim.
 

mstfhll2012

Doçent
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Bende karşılastim Anakarada karşılaştım ama Aksarayda daha şükür ki karşılaşmadım Suan Afyondayim henüz burdada yok ama biliyorum öyle tipler heryerde varlar ve kendini bilmezlikten ve begenmislik hatsafada. Buna bi care bulunmadı lazım çünkü bu görgüsüzlukle alakalı
 

ALPARS

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
3,883
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Toplum içinde nasıl davranılacağını bilmeyenler genelde böyledir.Bundan sonrada o tiplere nasıl davranılacağını öğretemezsin.

Bu iş sinema personeline düşer.Senin benim uyarmamla olmaz.
 

Son mesajlar

Üst