Sinem Kobal Yetti Artık!

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sinem Kobal ne kadar yeteneksiz bir insan, daha fazla dizilerde filmlerde oynatmasınlar artık...Üstüne üstlük şuan oynadığı dizide en çok ücreti o alıyormuş pesss...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
Yeteneksiz değil yahu abartma duygu :D Gıcık biraz o kadar :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Selenayı kızdırmayın büyü yapar lol :mrgreen:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İki bayan arası çekişme, inşallah kıskanmıyorsundur birde. :mrgreen: :D
Ama Sinem güzel, Allah için hakkını vermek lazım...

bir de tevafuka bak, "pesss" dedi pesimist yetişti hemen... :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Güzelliğine bir şey demem hoş bir bayan, ancak çok boş bakıyor yüzünde ifadeden eser yok..Oyunculuk sıfır

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
onun yerinde ben olmalıyım der gibi konuştun :D hak etmiyor orayı :D dişleri çok kötü sinemin. fotoğraflarımı çekmeni istiyorum sahnesini hatırlıyanlar vardır. kopmuştm orda

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
öğkk nereside güzelse dişleri kötü mimikleri kötü bi fiziği güzel başkada bi halta yaramaz :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bayanlarda bir kıskanma sezinliyorum ...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
( Kendi adıma yazıyorum ) kıskanmıyorum nesini kıskanayım :) Öyle olsa Nina Dobrev , Haifa Wehbe , Thalia , Shakira gibi bir çok güzel bayanın tanıtımında bulunmazdım :) Düşüncelerimi ifade ettim yalanmı ?

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

47308707pu1iq3.png

bknz örnek

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bence güzel bir bayan,ama tarzım değil :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
( Kendi adıma yazıyorum ) kıskanmıyorum nesini kıskanayım :) Öyle olsa Nina Dobrev , Haifa Wehbe , Thalia , Shakira gibi bir çok güzel bayanın tanıtımında bulunmazdım :) Düşüncelerimi ifade ettim yalanmı ?

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

47308707pu1iq3.png

bknz örnek

Erkekler böyle maalesef bir kadın hakkında olumsuz yorum yapınca illaki kıskanç oluyoruz...
Halbuki benimde çok beğendiğim bayanlar var, mesela megan fox o kadına resmen tapınıyorum..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
işte bunu diyorum ben :D çok komikti.
kıskandınız dedik hemen alındınız bu kadar kızmayın

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
şer atıyon sende nasıl kızmayalım :cursing: kıskanılcak bişey olsa neyse :hammer:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kadınlar bulundukları ortamda kendilerinden daha güzelini görmek istemezler....(nokta)
Gençlerin rüyasına giriyor sinem, siz tutmuşsunuz yok dişleri, yok ifadesi yok bilmem ne...
Bir de eleştireyim derken reklam ediyorsunuz farkında değilsiniz... :mrgreen:
Bir de Arda Turan meselesi var, ondan gıcıksınız anlaşılan :D

Sinem Kobal
Doğum 14 Ağustos 1987 (23 yaşında)
boy:1.74
İstanbul, Türkiye
Önemli rolleri
Dilara (Dadı)
İnci (Lise Defteri)
Selena (Selena)
Su (Küçük Sırlar)

İlk yılları ve kariyeri

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize'li bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır.
Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.
Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir. 2010 Yazında STAR'da başlayan Küçük Sırlar dizisinde Su karakteri ile ekranlara dönüş yapmıştır...Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan ile nişanlıdır..

Oynadığı reklam filmleri

• Vodafone reklamı
  • Gazete Reklamları
  • Gençturkcell Muhabbet
  • Deterjan Reklamı
  • Euro Reklamı
  • Avea Reklamı
  • Bingo Reklamı

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
evet berbat bir oyuncu
heath ledger j.depp gibi oyuncuları izleyin görün rol nasıl yapılıyor.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kadınlar bulundukları ortamda kendilerinden daha güzelini görmek istemezler....(nokta)
Gençlerin rüyasına giriyor sinem, siz tutmuşsunuz yok dişleri, yok ifadesi yok bilmem ne...
Bir de eleştireyim derken reklam ediyorsunuz farkında değilsiniz... :mrgreen:
Bir de Arda Turan meselesi var, ondan gıcıksınız anlaşılan :D

Sinem Kobal
Doğum 14 Ağustos 1987 (23 yaşında)
boy:1.74
İstanbul, Türkiye
Önemli rolleri
Dilara (Dadı)
İnci (Lise Defteri)
Selena (Selena)
Su (Küçük Sırlar)

İlk yılları ve kariyeri

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize'li bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır.
Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.
Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir. 2010 Yazında STAR'da başlayan Küçük Sırlar dizisinde Su karakteri ile ekranlara dönüş yapmıştır...Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan ile nişanlıdır..

Oynadığı reklam filmleri

• Vodafone reklamı
  • Gazete Reklamları
  • Gençturkcell Muhabbet
  • Deterjan Reklamı
  • Euro Reklamı
  • Avea Reklamı
  • Bingo Reklamı

Ewo bence bi kadın yüzünden düşman olmayalım !!!

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yok sevmiyorum, sadece Dadı ve Selena'yı izlemişliğim vardır.
Maksat muhabbet ve muhalefet... :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Pınar hanıma katılıyorum, nesini beğeniyosunuz o dişlek karının, bide cırtlak sesi varki düşman başına, alın hatun görün gözünüz gönlünüz açılsın :P

th_8bb60f33264265.jpg

Meisa Kuroki Aktris, Model, Şarkıcı

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
işte maksat muhalefet derken düşman kazanmada :devil2:
Düşman mı? :D
Bildiğim bir söz var, der ki:
"Terkedilmiş bir kadının intikam ateşi güneşten daha kavurucudur."
O yüzden benim korkum yok, olamazda kimseyi terketmediğim sürece :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Birinin azıcık eli yüzü düzgünse, fiziği de iyiyse hemen başrol oyuncusu yapıyorlar, mesela Beren Saat güzel bir bayan ama onunda oyunculuğu çok kötü..