ThunderBeast
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 343
Ya iptal olacak ya da internet üzerinden yapacaklar. Ki internet üzerinden yapacaklarını düşünmüyorum.
Ben sınavlara eşşek gibi çalıştım şimdi onların eba puanlarına vs. göre verilecekEvet bir üniversiteli olsam bilene hak yendiğini düşünüyorum, dünyada tüm ülkeler sınavlar iptal etmişken bizim yapmamız mantıklı değil, ayrıca avrupada vakada 1. Yiz
Twitterda şu ana kadar 135 bin tweet var. Eğer sizde edilmesini istiyorsanız imzalayın.
![]()
Yks ne alaka?Zamanında YKS'ci tayfada denedi ( 38 kez ) ama olmadı. Bence boşa denemeyin.
Onlarda Twitter üzerinden aynı sebepten dolayı denediği için olabilir mi? Az mantıklı düşünsen, zaten şu soruyu sormazsın.Yks ne alaka?
Sınavlarda yks farklı şeyler senide mantıklı düşünmeye davet ediyorumOnlarda Twitter üzerinden aynı sebepten dolayı denediği için olabilir mi? Az mantıklı düşünsen, zaten şu soruyu sormazsın.
Aynı sebeplerden iptal olmasını istiyorsunuz ama? Neyse istediğiniz kadar tweet atın zaten umursanmıcaksınız.Sınavlarda yks farklı şeyler senide mantıklı düşünmeye davet ediyorum
Yazık valla.Aynı sebeplerden iptal olmasını istiyorsunuz ama? Neyse istediğiniz kadar tweet atın zaten umursanmıcaksınız.
Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovalarlar diye boşa dememişler.Yazık valla.
AynenDoğruyu söyleyeni 9 köyden kovalarlar diye boşa dememişler.
Hadi kardeşim iyi çalışmalar dilerim başarılar. Çalışmazsan o gülücük sınav sonunda üzgün olur hatırlatim.
Ben zaten üniversite okuyorum ben küçük kardeşlerimizin hakkını arıyorumHadi kardeşim iyi çalışmalar dilerim başarılar. Çalışmazsan o gülücük sınav sonunda üzgün olur hatırlatim.
O zaman iyi aramalar efenim.Ben zaten üniversite okuyorum ben küçük kardeşlerimizin hakkını arıyorum![]()
Galiba dersinize iyi çalıştınız. ?İptal edilmez edilmesin de.
Takvimi beğendimGaliba dersinize iyi çalıştınız. ?
BencedeBelki öğrenciler çalışsın diye sınav tarihi koymuş olabilirler. Salgının gidişatına göre ayarlayacaklar bence.
Çoğu boş. Sınav sabahı paşa paşa gidecekler.