Sınavlar iptal edilmeli

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Evet bir üniversiteli olsam bilene hak yendiğini düşünüyorum, dünyada tüm ülkeler sınavlar iptal etmişken bizim yapmamız mantıklı değil, ayrıca avrupada vakada 1. Yiz
Twitterda şu ana kadar 135 bin tweet var. Eğer sizde edilmesini istiyorsanız imzalayın.

Reaksiyon puanı
6,381
Bu sene mart aylarında ben 7. sınıftayken 2. dönem sınavları hemen iptal edildi. Bence bu kadar hızlıca ve kolay kararı alınabiliyorsa ve yapılabiliyorsa bu sefer durum daha kötüyken yapılmamalı.

AlicanCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kim sınavları iptal etmiş okuldaki sınavları iptal etmelerini isteseniz neyse de ösym üniversiteye it kopuk insanları mı alacak tabi ki de bir sınava tabi tutulmamız gerekiyor altı üstü 1 yılda 2 gününü alıyorlar kanka çok saçma bir düşünceniz var sıfır empati

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
İptal edileceğini düşünüyorum bu kadar şikayete geri dönüş yapılmaz ise gerçekten öğrencinin bu ülkede önemi yok.

Reaksiyon puanı
6,381
Kim sınavları iptal etmiş okuldaki sınavları iptal etmelerini isteseniz neyse de ösym üniversiteye it kopuk insanları mı alacak tabi ki de bir sınava tabi tutulmamız gerekiyor altı üstü 1 yılda 2 gününü alıyorlar kanka çok saçma bir düşünceniz var sıfır empati
ÖSYM veya üniversite veya LGS sınavı iptal edilsin diyen kim?

Neden böyle bir çıkış yaptığınızı anlayamadım.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
ÖSYM ve LGS her türlü olacak biz okul karne yazılılarından bahsediyoruz.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Sınavlar ile ösym ne alaka ya sabırrr ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bu sene mart aylarında ben 7. sınıftayken 2. dönem sınavları hemen iptal edildi. Bence bu kadar hızlıca ve kolay kararı alınabiliyorsa ve yapılabiliyorsa bu sefer durum daha kötüyken yapılmamalı.
Ama o zaman ilk dönem komple sınavlar yapılmıştı birşeyler öğrenilmişti ve o notlarla geçirdiler. Şimdi elde not yok birşey yok nasıl geçirecekler sınıfı?

AlicanCR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ha kusura bakmayın çünkü yks iptali için twitterda tag açmışlardı da onlardan biri sandım arkadaşı da

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
YKS + LGS + MSÜ + KPSS yapıldı okul sınavı mı iptal olacak ?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Onlar önemli okul sınavları yapmasalar ölmezler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama o zaman ilk dönem komple sınavlar yapılmıştı birşeyler öğrenilmişti ve o notlarla geçirdiler. Şimdi elde not yok birşey yok nasıl geçirecekler sınıfı?
Evet benim kardeşimde 8’e gidiyor ama birşey anlamıyor

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Yapacak bir şey yok. Sınavlar mecbur olacak. Zaten en başta, online eğitime giremeyen öğrencilere haksızlık oluyor ama yapacak bir şey yok.
Pff neyse Allah havale ediyorum ziya selçuğu daha doğru düzgün online eğitim yok bunlar sınav derdinde bide eğitim sistemimiz çok iyiymiş gibi

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Belki öğrenciler çalışsın diye sınav tarihi koymuş olabilirler. Salgının gidişatına göre ayarlayacaklar bence.
İmkansız, öyle bir şey olsa sınavı yapılmış yerler ve sistemlere işlenmiş zannetmiyorum, ne kadar yazarsanız yazın Twittera bu konuda değişen birşey olacağını düşünmüyorum.

Reaksiyon puanı
6,381
Aynı durum. 1. dönem oldu, ilk sınavları yaptılar ki 4 ocağa kadar da hepsi yapılacak, yani tamamen aynı durum. Bir şeyler öğrenildi, ilk dönem sınavları yapılmış oldu (olacak yani) ve o ortalama ile geçirdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıken bakarsak zaten onlar olmazsa olmaz, illa ki yapılacak ama geçmişte ve bu sene de br çok sınavı kolayca iptal etmişlerdi.

Yani mantıken okul sınavının iptal olması çok daha olası.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Evet bir üniversiteli olsam bilene hak yendiğini düşünüyorum, dünyada tüm ülkeler sınavlar iptal etmişken bizim yapmamız mantıklı değil, ayrıca avrupada vakada 1. Yiz
Twitterda şu ana kadar 135 bin tweet var. Eğer sizde edilmesini istiyorsanız imzalayın.
İptal edileceğini düşünmüyorum.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,328
devletin sizi dinleyeceğini düşünmek gerçekten komik. Uğraşmayın. O kadar öğretmen meb kapısında yatıyor atanmak için. Bir avuç çocuğu kim takar?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Aynı durum. 1. dönem oldu, ilk sınavları yaptılar ki 4 ocağa kadar da hepsi yapılacak, yani tamamen aynı durum. Bir şeyler öğrenildi, ilk dönem sınavları yapılmış oldu (olacak yani) ve o ortalama ile geçirdiler.
İşte bu senede aynı olabilir, vakalara bağlı olarak ama ilk sınavların geri dönüşü yok.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
İptal edilse de edilmese de imzaladım. Ne zaman yenilik, pozitif olay olsa hemen negatif düşünüyoruz. Arkadaşım, teknolojik ürün almıyorsun, basit bir imza sadece :) Linki görenler tıklasın lütfen.