Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Bu arada yaş 14 kilo 45 boy 1,65 ve şınav sayısı 25(tek seferde)
25 şınavla ne egosuEgo nedir nasıl kasılır. ?
TeşekkürlerSınav sayısı gayet iyi, ancak doğru şekilde çektiğiniz de önemlidir.
Boy/kilo olarak vücut yapınız zayıf ancak kendinizi geliştirmeye devam edin ?
25 kötü mü yani???25 şınavla ne egosu![]()
Ben dünyanın en egosuz insanı olabilirim(bu arada kötü anlamda mı dedin iyi anlamda mı)Ego nedir nasıl kasılır. ?
kilon az bence nizami yapıyorsan güzelBu arada yaş 14 kilo 45 boy 1,65 ve şınav sayısı 25(tek seferde)
Kilo alabilmek için yapabileceğin bir öneri var mıSınav sayısı gayet iyi, ancak doğru şekilde çektiğiniz de önemlidir.
Boy/kilo olarak vücut yapınız zayıf ancak kendinizi geliştirmeye devam edin ?
Sence değil öyle zatenkilon az bence nizami yapıyorsan güzel![]()
kilonu yükseltip kasa çevirirsen şınav sayını da yükseltirsinKilo alabilmek için yapabileceğin bir öneri var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence değil öyle zaten![]()
Arkadaşım lütfen nasıl kilo alabilirim bir öneri yazkilonu yükseltip kasa çevirirsen şınav sayını da yükseltirsin
yiyiceksin sürekli yiyiceksin bol karbonhidrat üstüne spor patates et vb yiyiceksin anlaman gereken şekilde söyliyeyim. sürekli yemen gerekArkadaşım lütfen nasıl kilo alabilirim bir öneri yaz
çelimsizsin o zaman kardeşim biraz spora başlamaya ne dersinBenimde boy 1.84 yaş 15 e girmek üzereyim kilo 75 şınav sayım 2 XD mekik te 20 tane filan
Ya reis ağırlık kaldırmada başarılıyımda şınavda filan çok beceriksizimçelimsizsin o zaman kardeşim biraz spora başlamaya ne dersin![]()
Çelimsiz ağır olmadı mı?çelimsizsin o zaman kardeşim biraz spora başlamaya ne dersin![]()
Anladım zaten kardeşim sen beni kim sanıyorsunanlaman gereken şekilde söyliyeyim. sürekli yemen gerek
yok olmadı o kiloda o boyda vücut açısından çelimsiz hakaret değilÇelimsiz ağır olmadı mı?
Yok reis ben alınmıyorum öyle hemen sıkıntı yok benlik.Çelimsiz ağır olmadı mı?
ya kanka zaten ben hakaret bakımından söylemedim yani...Yok reis ben alınmıyorum öyle hemen sıkıntı yok benlik.
Zaten anladım hocam.ya kanka zaten ben hakaret bakımından söylemedim yani...
İyi.Bu arada yaş 14 kilo 45 boy 1,65 ve şınav sayısı 25(tek seferde)
Neden???Bu bile bir ego.
Teşekkürler ?devam güzel kardeşim... pes etmek yok.
Doğru bir şekilde duruyorŞınav çekerken kolların nasıl duruyor? Omuz hizasında olmalı.
Nasıl yani???yanlış yapıyorsan yarardan çok zarar getirir.
Omuz sakatlığı falan olabilirNasıl yani???