Sınav kağıdını sinavdan 1 hafta sonra verdim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rawkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Evet böyle bisey yaptım :D

Yamulmuyorsam 7. Sinifim ve kelebek sistemi denen bir sistemle sınava giriyoruz (bizzat bizim okuldan çıkan bir sistemdi ayrıca. İlk öğrencilerindenim :) ) Türkçe sinaviydi. Sınavı olduk bitti ve nasıl bir dalginliktaysam sınav kağıdını özene bezene cantamdaki dosyaya koymuşum. Sınavdan sonra 1-2 gün geçti herkesin notu okundu benim not okunmadi. 1-2 gün daha gecince hoca senin kağıdını nasıl olduysa kaybetmiştim yeniden sınav yapicam dedi. Bende iyi o zaman napalim diyerek kabullendim. Sonra bir matematik dersinde dosyamdaki testi almak için yeltendigimde ustunde Türkçe sınavı vs bisey yazan bir kağıda rastladım. Bir baktım benim turkce sınav kağıdı. Hemen dosyaya geri koydum yanımdaki arkadaşa dedim böyle boyle şahitsin üzerinde kalem oynatmadim. Tabi o da benim gibi şaşkın :D Tenefuste bi koşu hocanın yanına gittim ve o kafa karışıklığıyla dosyayı hocanın eline verip sınav kağıdını dosyaya koyduğumu nasıl yaptığım hakkında gram bilgim olmadığını söyledim. O an mudur yardımcısı da 10 sn felan tepkisiz bakakaldi bana :D En az 2 dk kağıda elimi surmedigimi arkadaşımın şahit olduğunu felan anlattım. Hoca da okulun en matrak hocalarından olunca pek sorun etmedi. Diger gün 70 aldığımı söyledi hoca. Olay da 3 kişi olarak aramızda kaldı. Hesapların olayın ustunden 5 sene geçmiş.

İtiraftan çok anı gibi ama benim için aksiyon dolu bir olaydı :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu kelebek dediğin sistem bizim okulda çoktandır var.
A şubesindekiler 9-10-11 ilk 10 öğrenci 9'larda, 2. 10 10. Sınıflarda son grup 11'lerde giriyor. 12'lerin sınav derdi yok.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
A şubesindekiler 9-10-11 ilk 10 öğrenci 9'larda, 2. 10 10. Sınıflarda son grup 11'lerde giriyor. 12'lerin sınav derdi yok.
2010'dan beri? (Belki de daha eski) Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu sistem bizim okulun bir projesi sonucu devlet okullarında uygulanmaya başladı. Projenin ismini vs araştırım. Özel okuldu bu ara.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İnsaflı hocaya denk gelmişsin. Bizde olsaydı sen sınava girmemişsin diyerek basardı sıfırı :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bizde bunu desem sınıfta bırakır beni:D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bu kelebek sistemi nedir?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
2010'dan beri? (Belki de daha eski) Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu sistem bizim okulun bir projesi sonucu devlet okullarında uygulanmaya başladı. Projenin ismini vs araştırım. Özel okuldu bu ara.

Proje kısmını bilmiyorum.