- Reaksiyon puanı
- 1,317
Evet böyle bisey yaptım 
Yamulmuyorsam 7. Sinifim ve kelebek sistemi denen bir sistemle sınava giriyoruz (bizzat bizim okuldan çıkan bir sistemdi ayrıca. İlk öğrencilerindenim
) Türkçe sinaviydi. Sınavı olduk bitti ve nasıl bir dalginliktaysam sınav kağıdını özene bezene cantamdaki dosyaya koymuşum. Sınavdan sonra 1-2 gün geçti herkesin notu okundu benim not okunmadi. 1-2 gün daha gecince hoca senin kağıdını nasıl olduysa kaybetmiştim yeniden sınav yapicam dedi. Bende iyi o zaman napalim diyerek kabullendim. Sonra bir matematik dersinde dosyamdaki testi almak için yeltendigimde ustunde Türkçe sınavı vs bisey yazan bir kağıda rastladım. Bir baktım benim turkce sınav kağıdı. Hemen dosyaya geri koydum yanımdaki arkadaşa dedim böyle boyle şahitsin üzerinde kalem oynatmadim. Tabi o da benim gibi şaşkın
Tenefuste bi koşu hocanın yanına gittim ve o kafa karışıklığıyla dosyayı hocanın eline verip sınav kağıdını dosyaya koyduğumu nasıl yaptığım hakkında gram bilgim olmadığını söyledim. O an mudur yardımcısı da 10 sn felan tepkisiz bakakaldi bana
En az 2 dk kağıda elimi surmedigimi arkadaşımın şahit olduğunu felan anlattım. Hoca da okulun en matrak hocalarından olunca pek sorun etmedi. Diger gün 70 aldığımı söyledi hoca. Olay da 3 kişi olarak aramızda kaldı. Hesapların olayın ustunden 5 sene geçmiş.
İtiraftan çok anı gibi ama benim için aksiyon dolu bir olaydı

Yamulmuyorsam 7. Sinifim ve kelebek sistemi denen bir sistemle sınava giriyoruz (bizzat bizim okuldan çıkan bir sistemdi ayrıca. İlk öğrencilerindenim

İtiraftan çok anı gibi ama benim için aksiyon dolu bir olaydı