Sinan Engin'den şaşırtıcı çıkış

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'den pek de beklenmedik bir çıkış geldi !.. Engin, kavga ettikleri için satışa çıkartılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilmesini istedi !..

Daha önce bu konuda son derece sert açıklamalar yapan ve katı bir tutum sergileyen Sinan Engin, yönetimin iki futbolcuyu da satış listesine koymasının ardından beklenmeyen bir açıklama yaptı.

Lig TV'ye konuşan Engin, her iki oyuncunun da affedilmesini istediğini ancak son kararı yönetimin vereceğini söyledi. Özellikle İbrahim Üzülmez'i çok sevdiğini söyleyen Engin, "Onun yeri ayrı, 8 yıldır bu takımda" diye konuştu. Engin İbrahim Toraman'ı da sevdiğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş'a yıllardır hizmet veren bu iki futbolcunun takımdan böyle ayrılmaması gerektiğini savunan Sinan Engin, "Ben affedilmelerini isterim ama bu sonuçta benim istememle olacak bir şey değil. Buradaki karar artık tamamen yönetime ait. Olay benden çıktı" diye konuştu.

İki futbolcuyu satış listesine koyan yönetimin, Sinan Engin'in bu çağrısına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=41166

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bence yönetim hazır eli değmişken sinan engin'i de göndersin :D sorunları kökten halletsinler ;D

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sinan engin ne yaptıda bu kadar nefret ediliyorrr.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Tahmin etmiştim, Beşiktaş bu iki oyuncuyuda bu kadar kolay gözden çıkaramaz.

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hele de üfürükten bir kavgadan dolayı. mutlaka başka şeyler vardır bu olayın ardında

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fenerliyim ama ibrahim toromanın kalmasını istiyorum