Sinan Engin: "Güiza yıldız değil"

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Engin, yıldız transferi yapmadıkları yönündeki eleştirilere sert çıktı ve "Beşiktaş'ta zaten bir çok yıldız var, yeni transferlerimiz de bize göre büyük yıldızlardır" dedi.

Engin, Galatasaray'ın Kewell ve Fenerbahçe'nin de Guiza transferleri sonrası yapılan "Beşiktaş yıldız transfer yapmadı" eleştirileri için "Fenerbahçe'nin aldığı Guiza'yı kim tanıyordu? O kadar para verdiler ama bana göre yıldız bir oyuncu değil. Bizde oynayan Delgado, Holosko ve Bobo Guiza'dan daha büyük yıldızlar" diye konuştu.

Engin yaptıkları yabancı transferleri de savunarak, "Bu oyuncularımızı kimse tanımıyor olabilir ama biz Zapotocny ve Sivok'u dünyada defans futbolunun en iyi oynandığı ülke olan İtalya'dan aldık. Sezon başladığı zaman kimin daha iyi futbolcu aldığını herkes görecek" dedi.

Engin, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i kendisinin affetmek istemediği yönündeki haberleri de yalanlayarak; "Karar mercii teknik heyet değildir. Cezayı yönetim verdi ve yine onlar kaldırabilir. Affedilirlerse bize sadece oynatmak düşer açıklamasını" yaptı.

kaynak: Ligtv.com.tr - Haber - "Güiza yıldız değil"

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Sezon başladığında kimin nasıl oyuncu aldığını herkes görecek.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sinan engin çok konuşuyor ve boş konuşuyor. ama 14 milyon eurodan bahsediyoruz sizcede daha iyi bir transfer yapılamazmıydı yani.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fb Son maçını izlemeyenler guiza hakkında yorum yapmasın bence.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aslında dogru soyluyor yıldız degil guiza buyuk oyuncu kolay degil ispanya liginde mallorca gibi bir takımda gol kralı olmak :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
tamam iyi oyuncuda bence yinede çok para verdiler umarım buraya yatmaya gelmemiştir bu herif...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne diyelim sahada kimin yıldız olduğunu hep birlikte göreceğiz.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu adam ilk defa doğru bişey söylemiş :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
inönüde ok hareketini yapınca anlar

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşlar guiza iyi futbolcu olabilir. adam zaten kötü futbolcu demiyor ki, yıldız futbolcu değil diyor. bunu sizde biliyorsunuz. sizin kafanızı bir sürü yıldızla karıştırdılar sonra tutup ispanyanın gol kralını aldık işte dediler. ellerinde mükemmel bir teknik direktör varken gidip 70 küsür yaşına gelmiş bir adamı aldılar. allah aşkına uyanın bu adam sürekli feneri kendine borçlandırarak ömür boyu orada kalmak istiyor anlayın...

gerçi hoş siz şimdi işler yolunda nasıl olsa diyerek kalsın dersiniz. ama unutmayın ki geçen sene şampiyonluğu kendi elleriyle verdi bu işi yolunda olan takım.

mericbasket

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anarchst isimli arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Sinan Engin'in böyle konuşmasına hiç gerek yok. Ayrıca Sinan Engin Beşiktaş'ın içinde olanları pek yansıtmıyor bana göre. Yıldız oyuncu doymuş olur. Bence yararlı, genç, gelişmek isteyen , aç oyuncu alınmalı. Guiza'yı almakla bitmiyor herşey . Ona bakarsanız Kezman PSV'de sürekli gol atardı. Sonra Chelsea'ye gitti. Fenerbahçe Kezman'ı aldığında eyvah dedim. Ama noldu takıma hiçbir yararı olmadı. Yok kediymiş ciğermiş bırakın bunları dünyayı takip etmiyorsunuz yorum yapıyorsunuz. Lütfen bazı iddiaları kabul edin. Tek kendi takımınızı değil. Türk futboluna da sahip çıkın. Türk oyuncular varken yabancı almak da nerden çıkıyor. Milli takıma bile yabancılar dolduruluyor ve milli duygu diye bir şey kalmıyor. Arkadaşlar görün artık.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
35 lik bir yıldız alsak bu dede olmuş dersiniz gs ve bjk arkadaşların çekememezliği ne zaman biter bilemiyorum. 70 yaşındaki adam ispanyayı şampiyon yaptı. :D Zico iyi bir teknik direktör olabilir ama geçen sene aziz başkanın dediği gibi yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zapotocny yıldız mı diye sorasım geldi sormuyorum...

(gelicek yorumlara karşı şimdiden söylim BEŞİKTAŞ sevdalısıyım ama bu yönetime muhalefetim ;) )

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sercan muhalefet olan sen deil yanlış anlama :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
birincisi ve en önemli olanı bu sinan enginin tüm futbolcuları başka takımın futbolcularıyla kıyaslaması!sana ne kardeşim.delgado şu topçudan 10 gömlek üstün,bobo bundan 20 gömlek üstün,zapotoçny nesta dan 2 gömlek üstün... adam sanki terzi.kafayı gömlek lere takmış...

bobo-guiza olayına benim yorumum bobo dan yana.takıma daha yararlı gibime geliyo.ama guiza nın daha iyi gol vuruşu olduğunu düşünüyorum.bu sene herşey belli olur diyemeyiz.çünkü fener bahçe golcüsünü daha iyi besleyebilen bir takım.beşiktaş öyle değil.geçen sene nerdeyse her maçı 1-0 kazandı.böyle bir durumda bobo dan 20 gol atması beklenemezdi.

bakalım sinan en gin herzamanki gibi haksız çıkıcakmı :D ...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
fenerbahce100.jpg

Beşiktaş’a Yakışmıyor

Beşiktaş futbol takımı menajeri Sayın Sinan Engin'in geçen sezon başında yaptığı yakışıksız açıklamaların benzerini bugünlerde yine tekrarladığını üzülerek görüyoruz. Geçen sene takımımızın Roberto Carlos transferinin ardından kendince basit yorumlarda bulunan Sayın Engin bu gereksiz ve yakışık almayan tavrını bu kez de yeni transferimiz Güiza hakkında yorumlar yaparak tekrarlamaktadır. Biz nasıl ki Beşiktaş kulübünün transferleri konusunda yorum yapmıyorsak bizim transferlerimiz hakkında yorumlar yapmak da Sayın Engin'in haddine değildir. Sporda kesinlikle tasvip etmediğimiz fanatiklik ruhuna yakın ifadeler içeren bu açıklamalar Sayın Engin'in temsil ettiği Beşiktaş camiasına yakışmamaktadır. Beşiktaş Kulübü tıpkı kulübümüz gibi 100 yıldan fazla geçmişe sahip köklü bir kurumdur. Bu tarz ifadeler ve açıklamalar kişisel çıkar ya da kaygılar nedeniyle köklü kurumların imajlarına leke düşürmektedir. Sayın Engin'i sorumlu bir spor adamı olmanın gereği ile bu davranışlarından vazgeçmeye davet ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Çok doğru söylemiş Sinan Engin, bencede yıldız oyuncu değil.!
Bobo, Delgado buna göre kat kat üstün oyuncu bence.

Zaten fener o kadar parayı boşuna verdi, 10 milyon avro daha verse Mallorca'yı alırdı. Adamlar 25 milyon avroya sattılar kulübü.!!!!!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok doğru söylemiş Sinan Engin, bencede yıldız oyuncu değil.!
Bobo, Delgado buna göre kat kat üstün oyuncu bence.

Zaten fener o kadar parayı boşuna verdi, 10 milyon avro daha verse Mallorca'yı alırdı. Adamlar 25 milyon avroya sattılar kulübü.!!!!!

Bjk futbolculardan birine Fb bir yönetici çıkıp dese delgado bi işe yaramaz bizde 10 tane onun gibi futbolcu var dese hoş olurmu.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bjk futbolculardan birine Fb bir yönetici çıkıp dese delgado bi işe yaramaz bizde 10 tane onun gibi futbolcu var dese hoş olurmu.

O anlamda değil, demek istediği o oyuncunun kötü değil, yıldız olmadığını demek istemiş. Ben onun avukatı felan değilim ama doğru söylemiş.

Fb akıllı davransa Mallorca'yı rahatça alırdı, bir takım yerine bir oyuncuya o kadar para verilmesi yanlış, özellikle adı sanı bilinmeyen birisine.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O anlamda değil, demek istediği o oyuncunun kötü değil, yıldız olmadığını demek istemiş. Ben onun avukatı felan değilim ama doğru söylemiş.

Fb akıllı davransa Mallorca'yı rahatça alırdı, bir takım yerine bir oyuncuya o kadar para verilmesi yanlış, özellikle adı sanı bilinmeyen birisine.

Bjk alsın adı sanı duyulmuş bi yıldızı o zaman.Konuşmakla icraat olmaz siz alın sizide görelim.Biz almasaydık Guizayı başka büyük takımlar alcaktı.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen iyi bir menejer değilsin ki Guiza 'nın Kewell'ın topçuluğunu sorguluyorsun.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bjk alsın adı sanı duyulmuş bi yıldızı o zaman.Konuşmakla icraat olmaz siz alın sizide görelim.Biz almasaydık Guizayı başka büyük takımlar alcaktı.

Ben beşiktaşlı değilimki, Galatasaray'lıyım.

Biz aldım alacağımız oyuncuyu, sadece o kadar paraya değmez bir futbolcu gibi, neyse göreceğiz.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben hiçbir yorum yapmayacağım.Sadece bir link vereceğim.Güiza'nın geçen sene hangi takıma kaç gol attığının tablosu. İspanya gol kralı olabilir ama belki o kadar golün hepsini boş takımlara atmışta olabilir değil mi ? Gol kralı olmak o kadar önemli değil bence. Barcelona'ya,Villareal'e,Real Madrid'e kaç gol attığı çok daha önemli bence.Buyrun siteye bakın sonra herkes yorumunu elden geçirsin :
Web Oficial de la Liga de Ftbol Profesional

Not: Belki Sinan Engin doğru söylemiş olabilir ama bir Beşiktaşlı olarak daha sezon başlamadan oyuncu kıyaslaması yapmasını doğru bulmadım.Sezon sonuna saklasın bu tür yorumlarını. Her lig farklıdır.Daha bu ligde oynamamış oyuncuları nasıl kıyaslarsın ki sen ?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Neden herkes Fenerbahçe'ye yükleniyor sizce ? bence bunu sorgulamak lazım..

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Neden herkes Fenerbahçe'ye yükleniyor sizce ? bence bunu sorgulamak lazım..
Aslında gayet basit, bazı takımların büyük transferler yapabilecek bütçeleri yok, gündeme gelmek için böyle açıklamalar yapıyor olabilirler.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aslında gayet basit, bazı takımların büyük transferler yapabilecek bütçeleri yok, gündeme gelmek için böyle açıklamalar yapıyor olabilirler.

Olabilir evet, belkide ; en fazla çekilemeyen takım Fenerbahçe. Bunu kıskançlığada bağlayabiliriz..

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
belki ben ne oldum delisidir fenerbahçe.
belki sırf rakiplerinin şampiyonluk şölenlerinde gidip terbiyesizce baskın yapmalarıdır.
belki 17 takım bi yerde biz başka yerde dedikleri içindir.
belki çalıntı puanlarla şampiyon olduğu içindir.
yada ne bilim belki sadece fenerbahçe olduğu içindir...