Sims 4 açılmıyor!!

Imposing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam Yılbaşı İndiriminden Sims 4 satın aldım. Açılmamakla ıssrar ediyor sürekli hata veriyor. Ne kadar forum varsa hepsinden yardım istedim ve bir yerden sonra cevap tekrarlamaya başladılar. Bu konulardan fazla bir şey anlamıyorum. Şu anki tek isteğim birinin discord üzerinden veya teamviewer üzerinden yardımcı olması. Varsa tecrübeli ve müsait birisi cevabınızı bekliyorum.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Steamden Sims 4 ün dosyalarınızı doğrulatmanızı öneririm
Sağ tıklayıp özellikler diyeceksiniz Sims 4 e orda yerel dosyalar ordan da yerel dosyaları doğrula diyeceksiniz.
Ve bilgisayarınızda origin yüklü mü ?

Imposing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bilgisayarda Origin yüklü ayrıca tüm dosyalar da tam. Diğer forumlarla beraber youtube videolarındaki HERŞEYİ yaptım. Fakat bir sonuç elde edemedim. Bana sesli olarak veya direk teamviewer üzerinden sorunuma yardımcı olacak birisi lazım.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Hocam bilgisayarda Origin yüklü ayrıca tüm dosyalar da tam. Diğer forumlarla beraber youtube videolarındaki HERŞEYİ yaptım. Fakat bir sonuç elde edemedim. Bana sesli olarak veya direk teamviewer üzerinden sorunuma yardımcı olacak birisi lazım.
Sorunun ne olduğunu bulsak halledilir de hiç mi açılırken hata kodu vb vermiyor.