Sims 3'ün Kaderi de Değişmedi!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Resmi çıkış tarihi 4 Haziran 2009 olan "The Sims 3" adlı hayat simülasyonu oyunu, illegal olarak paylaşım sitelerinde ortaya çıktı bile. EA için gerçekten çok acıklı bir durum; zira yayımcı tam da bu oyunun kopya korumasında bulunan çok çetrefilli bazı yöntemlerden vazgeçmişti.

"The Sims 3'ün" yayımlanmasının yaklaşık iki buçuk hafta öncesinde, oyunun "crackli sürümü" internet paylaşım sitelerinde boy gösterdi. Daha 9 Mayıs'ta Electronic Arts, yazılım üzerindeki çalışmaların son bulduğunu ve goldmaster DVD'nin yayımlanma yolunda olduğunu bildirmişti. Spore'un yayımında SecuRom bazlı online aktivasyon istiyor diye oyuncuların gazabına uğrayan EA, "The Sims 3'te" daha yumuşak bir offline kopya koruma uygulamıştı. Oyuncunun oyunu çalıştırabilmesi için, diğer birçok oyunda da olduğu gibi sadece geçerli bir kod girmesi gerekiyor.

"The Sims 3", Electronic Arts için 2009 yılının muhtemelen en önemli hamlesi. Şirket geçtiğimiz mali yılda yüksek rakamlı zararlara uğramıştı, bu sebepten selefleri çok satanlar listesinde aylarca başı çeken bir serinin getireceği kâra hayır demezdi.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yazık be yazık simse :D

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz grafik koyup,2-3 komşu ekleyince hemen Sims 3 deyip sürdüler piyasaya...

Daha fazla yaratıcı olsunlar...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sabah itibari ile indirmiş bulunuyorum. Oyundaki en önemli yenilik sadece evde değiliz yani komşular gibi mahallenin tamamını gezebiliyoruz onun dışında Sims 2'ten pek farklılık görmedim.Özellikle oyun motoru Sims 2 ile aynı.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hocam oyundan haz aldın mı peki...

benim en sevdiğim sims 1 idi. Sims 2 sevmemiştim buda aynısı çok fazla sevmedim zaten fazla oynama vaktim olmadı 1 saat falan oynadım daha uzun süre oynarsam daha iyi yorum yapabilirim.:flowers:

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
benim en sevdiğim sims 1 idi. Sims 2 sevmemiştim buda aynısı çok fazla sevmedim zaten fazla oynama vaktim olmadı 1 saat falan oynadım daha uzun süre oynarsam daha iyi yorum yapabilirim.:flowers:
Galiba herkes en çok Sims 1 i sevmiş ama 2 ninde hakkını yememek lazım çokça yenilik yapmışlardı.Ben 3 kurmayı bekliyorum umarım güzel yenilikler vardırbunca konuşmaya birde soru soruyum peki 2 mi? daha iyi 3 mü? oynadığınız kadarıyla.:cowboy:

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnternetim yokken cd cilerden oyun alırdım.Aldıgım ilk oyunlardan biriside sims 1 dir :) çok severdim keratayı :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Galiba herkes en çok Sims 1 i sevmiş ama 2 ninde hakkını yememek lazım çokça yenilik yapmışlardı.Ben 3 kurmayı bekliyorum umarım güzel yenilikler vardırbunca konuşmaya birde soru soruyum peki 2 mi? daha iyi 3 mü? oynadığınız kadarıyla.:cowboy:

sims 3 torrent indirebilirsin zaten çıkmasını beklemen gerekmiyor.

pavlus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
er yada geç tüm oyunların crackleri yapılıyor.
gta'nın bile crack'i yapıldı.
bu sadece caydırıcı bir önlem oluyor.

oyunu gerçekten seven kişiler zaten orjinal alıyorlar, onlar crackle uğraşmıyorlar. koleksiyon da yapıyorlar. ama öylesine oynayacaklar bu şekilde er yada geç oyunu indiriyorlar.

böyle olması iyi olmuş bence.