Sims 3 de yaptığınız en absürt şeyler

maviakrep34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer oynadıysanız,çoğumuz sims3 de epey absürt şeyler yaptığımız olmuştur.Haydi bunları paylaşalım

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Adam psikopat çıktı rıza baba. :D

maviakrep34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdilik aklıma gelen bunlar bir tane daha aklıma geldi - güçlü bir karakter kurup kocasının yanında eşiyle öpüşmek eğer kocası sorun çıkarırsa kocasını dövmek:D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben Ilk sürümünü oynamıştim adamın tuvalet ihtiyaçi oluyor ben nasil gönderileceğini bilmiyordum adam çok sıkışınca tabanı yanmış it gibi tuvalete koşuyordu .Sonra ilgi eksikliği yaşayan çocuğun depresyo yüzünden hayaller görmesi gibi aslında 3 u yükleyip denemek lazım .

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bu komik anlatış şeklinden dolayı sims 3 ü indirme listesine ekledim. :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aha nasıl bişeymiş şu sims ya

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben sims'i sadece kızlar ve çocuklar oynuyor sanıyordum :)

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
sims 3 te hiç denemedimde sims 1 de adamları küçük bir odaya kapatıyordum ne tuvalet ne yatak çimenin üzerine getirip 4 duvara kapatıp duruyordum.evin diğer üyeleri yemek yaptığında tabağın tekini adama veriyordum.sadece yemek yiyordu altına ediyordu.bide son hıza sardınızmı oyunu işte ozaman gülme krizine girebilirsiniz. :D öyleki sims 1 de adam en sonunda bıkıp valizini toplayıp giderdi.giden adamıda odaya kapatırdım. :D yeni doğmuş bebeğe iyi bakamadığınız zaman onu birileri almaya gelirdi.onlarıda kapatırdım. :D bikeresinde hırsızı kapatmaya karar verdim ama olmadı.o gelince eşya alma seçeneği pasif kalıyor :D

bence simse çok önyargıyla yaklaşıyorsun :D iyi vakit geçirmeye birebir.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sims 3 te hiç denemedimde sims 1 de adamları küçük bir odaya kapatıyordum ne tuvalet ne yatak çimenin üzerine getirip 4 duvara kapatıp duruyordum.evin diğer üyeleri yemek yaptığında tabağın tekini adama veriyordum.sadece yemek yiyordu altına ediyordu.bide son hıza sardınızmı oyunu işte ozaman gülme krizine girebilirsiniz. :D öyleki sims 1 de adam en sonunda bıkıp valizini toplayıp giderdi.giden adamıda odaya kapatırdım. :D yeni doğmuş bebeğe iyi bakamadığınız zaman onu birileri almaya gelirdi.onlarıda kapatırdım. :D bikeresinde hırsızı kapatmaya karar verdim ama olmadı.o gelince eşya alma seçeneği pasif kalıyor :D

bence simse çok önyargıyla yaklaşıyorsun :D iyi vakit geçirmeye birebir.

:) bayan mısın yada yaş kaç, çocukmusun ? Eğer istisnaysan ve yetişkin bir erkek isen dediğin gibi ben önyargıyla yaklaşmış olurum ve o zmn bir şans tanıyabilirim duruma göre.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
evde çocuk olunca bizim bilgisayardada var. biraz araştırdım bu oyunu çocuklar ve kızlar kadar erkeklerde baya oynuyor abazanlık yapmak için. itiraf edeyim bende bari bir ara tam 1 hafta yatağa atmak için hayalet kovaladım durdum attımda ama doğan çocuk insan oldu :mrgreen: bu bir gariplik işte :D hey gidi günler. bence çocukların fazla takılmalarına müsade etmeyin sonra bilgisayarı çok meşgul edebiliyorlar.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
evde çocuk olunca bizim bilgisayardada var. biraz araştırdım bu oyunu çocuklar ve kızlar kadar erkeklerde baya oynuyor abazanlık yapmak için. itiraf edeyim bende bari bir ara tam 1 hafta yatağa atmak için hayalet kovaladım durdum attımda ama doğan çocuk insan oldu :mrgreen: bu bir gariplik işte :D hey gidi günler. bence çocukların fazla takılmalarına müsade etmeyin sonra bilgisayarı çok meşgul edebiliyorlar.

bunu sims 2 demi uyguladın :D orda uzaylıyla bile yatabiliyorsun :D ama bi kaç denemede hayalet bir çocuk yapabilirsin.bence kadın karakteriyle denemelisin bu işi. :D

:) bayan mısın yada yaş kaç, çocukmusun ? Eğer istisnaysan ve yetişkin bir erkek isen dediğin gibi ben önyargıyla yaklaşmış olurum ve o zmn bir şans tanıyabilirim duruma göre.

bunları yapan insafsız bir bayan tanımıyorum.hayır ben erkeğim yaşım 21 tabi bu söylediklerimi 16-17 yaşında yapıyordum ama halada yapabilirim :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Çok önyargılıymışsın. Belki azınlıkta olabilirler ama yetişkin erkekler de oynuyor. Bu oyun çok feminen ya da çok çocuksu bir yapıya da sahip değil. Hem oynuyor sandığın çocuklar yetişkin olup oynamaya devam ediyor olabilir :P

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Çok önyargılıymışsın. Belki azınlıkta olabilirler ama yetişkin erkekler de oynuyor. Bu oyun çok feminen ya da çok çocuksu bir yapıya da sahip değil. Hem oynuyor sandığın çocuklar yetişkin olup oynamaya devam ediyor olabilir :P

Azınlık olarak tek tük 3-5 yetişkin erkek de bu oyunu oynuyorsa çok da öryargılı değilmişim demek ki :)

Sims ne biliyorum, arkadaşım sevgilisiyle evime çok sık geliyordu, biz pes oyuyorduk ve kız arkadaşının da karşılığında rüşvet olarak sims oynamasına müsade ediyorduk ve bizi saatlerce esir alıp izlettiriyordu :) Çocuklarına benim isimlerimi verip komşu kızlarıyla çiftleştiriyordu.. vs vs.

"Yetişkin" bir erkek bu oyunu oynamaz. Eğer oynuyorsa da yeteri kadar "yetişkin" değildir :) Kabalığımı mazur görün.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Azınlık olarak tek tük 3-5 yetişkin erkek de bu oyunu oynuyorsa çok da öryargılı değilmişim demek ki :)

Sims ne biliyorum, arkadaşım sevgilisiyle evime çok sık geliyordu, biz pes oyuyorduk ve kız arkadaşının da karşılığında rüşvet olarak sims oynamasına müsade ediyorduk ve bizi saatlerce esir alıp izlettiriyordu :) Çocuklarına benim isimlerimi verip komşu kızlarıyla çiftleştiriyordu.. vs vs.

"Yetişkin" bir erkek bu oyunu oynamaz. Eğer oynuyorsa da yeteri kadar "yetişkin" değildir :) Kabalığımı mazur görün.

Öyle yapıyorsa böyle düşünmen normalmiş :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ilk simsteydi sanırım havuz ekleyip girmelerini beklersin. havuza girdiklerinde merdiveni kaldırırsın hayatlarının geri kalanını havuzda yaşarlar :D

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam işe gitmiyor ya git çaliş ekmek parasi kazan

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk simsteydi sanırım havuz ekleyip girmelerini beklersin. havuza girdiklerinde merdiveni kaldırırsın hayatlarının geri kalanını havuzda yaşarlar :D

Ben bunu çok yapardım ya :) Evime misafir olarak gelip havuza girenlere uyuz olurdum. Bunu yapardım, bir süre sonra ölürlerdi zaten :)

maviakrep34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında epey oynayanı olan benim yıllardır oynadığım ve pre ıntermediate seviyesinde ingilizce bilmeseniz çok rahat oynanabilecek bir oyun
bir manyakça şey daha yazayım şimdi 2-3 arkadaş toplandıktan sonra evin içindeki her şeyi ve kapıyı satın eve 3-4 tane sim yerleştirin her kez kendine bir sim seçsin ve en son kim kalacak diye iddaaya girin arkadaş ortamında çok zevkli olur :D genelde yetişkin erkekler daha fazla dayanabilir

sims sadece onu bunu becermek değil çok geniş bir aile kurup nesilden nesile devam edebilir,hayallerinizdeki evi burada yapıp oyuna dökebilir ,çeşitli ek paketlerle gerçek hayat belki asla yapamayacağınız şeyleri yapabilmeye imkanı sunan epey geniş kapsamlı bir oyun