maviakrep34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Eğer oynadıysanız,çoğumuz sims3 de epey absürt şeyler yaptığımız olmuştur.Haydi bunları paylaşalım
Ben sims'i sadece kızlar ve çocuklar oynuyor sanıyordum![]()
sims 3 te hiç denemedimde sims 1 de adamları küçük bir odaya kapatıyordum ne tuvalet ne yatak çimenin üzerine getirip 4 duvara kapatıp duruyordum.evin diğer üyeleri yemek yaptığında tabağın tekini adama veriyordum.sadece yemek yiyordu altına ediyordu.bide son hıza sardınızmı oyunu işte ozaman gülme krizine girebilirsiniz.öyleki sims 1 de adam en sonunda bıkıp valizini toplayıp giderdi.giden adamıda odaya kapatırdım.
yeni doğmuş bebeğe iyi bakamadığınız zaman onu birileri almaya gelirdi.onlarıda kapatırdım.
bikeresinde hırsızı kapatmaya karar verdim ama olmadı.o gelince eşya alma seçeneği pasif kalıyor
bence simse çok önyargıyla yaklaşıyorsuniyi vakit geçirmeye birebir.
evde çocuk olunca bizim bilgisayardada var. biraz araştırdım bu oyunu çocuklar ve kızlar kadar erkeklerde baya oynuyor abazanlık yapmak için. itiraf edeyim bende bari bir ara tam 1 hafta yatağa atmak için hayalet kovaladım durdum attımda ama doğan çocuk insan oldu :mrgreen: bu bir gariplik iştehey gidi günler. bence çocukların fazla takılmalarına müsade etmeyin sonra bilgisayarı çok meşgul edebiliyorlar.
bayan mısın yada yaş kaç, çocukmusun ? Eğer istisnaysan ve yetişkin bir erkek isen dediğin gibi ben önyargıyla yaklaşmış olurum ve o zmn bir şans tanıyabilirim duruma göre.
Ben sims'i sadece kızlar ve çocuklar oynuyor sanıyordum![]()
Çok önyargılıymışsın. Belki azınlıkta olabilirler ama yetişkin erkekler de oynuyor. Bu oyun çok feminen ya da çok çocuksu bir yapıya da sahip değil. Hem oynuyor sandığın çocuklar yetişkin olup oynamaya devam ediyor olabilir![]()
Azınlık olarak tek tük 3-5 yetişkin erkek de bu oyunu oynuyorsa çok da öryargılı değilmişim demek ki
Sims ne biliyorum, arkadaşım sevgilisiyle evime çok sık geliyordu, biz pes oyuyorduk ve kız arkadaşının da karşılığında rüşvet olarak sims oynamasına müsade ediyorduk ve bizi saatlerce esir alıp izlettiriyorduÇocuklarına benim isimlerimi verip komşu kızlarıyla çiftleştiriyordu.. vs vs.
"Yetişkin" bir erkek bu oyunu oynamaz. Eğer oynuyorsa da yeteri kadar "yetişkin" değildirKabalığımı mazur görün.
ilk simsteydi sanırım havuz ekleyip girmelerini beklersin. havuza girdiklerinde merdiveni kaldırırsın hayatlarının geri kalanını havuzda yaşarlar![]()
aslında epey oynayanı olan benim yıllardır oynadığım ve pre ıntermediate seviyesinde ingilizce bilmeseniz çok rahat oynanabilecek bir oyunBen sims'i sadece kızlar ve çocuklar oynuyor sanıyordum![]()
sims sadece onu bunu becermek değil çok geniş bir aile kurup nesilden nesile devam edebilir,hayallerinizdeki evi burada yapıp oyuna dökebilir ,çeşitli ek paketlerle gerçek hayat belki asla yapamayacağınız şeyleri yapabilmeye imkanı sunan epey geniş kapsamlı bir oyunAzınlık olarak tek tük 3-5 yetişkin erkek de bu oyunu oynuyorsa çok da öryargılı değilmişim demek ki
Sims ne biliyorum, arkadaşım sevgilisiyle evime çok sık geliyordu, biz pes oyuyorduk ve kız arkadaşının da karşılığında rüşvet olarak sims oynamasına müsade ediyorduk ve bizi saatlerce esir alıp izlettiriyorduÇocuklarına benim isimlerimi verip komşu kızlarıyla çiftleştiriyordu.. vs vs.
"Yetişkin" bir erkek bu oyunu oynamaz. Eğer oynuyorsa da yeteri kadar "yetişkin" değildirKabalığımı mazur görün.