Sims 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SymßoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SymßoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkesburaadaa_sims25b15d.jpg

Aşağıda görmüş olduğunuz resim Sims 2'nin yamalarının resmidir.
heroalikorsanaej7.bmp

The Sims 2 Maxis tarafından yapılmış olup Electronic Arts (EA Games) tarafından yayınlanmış bir insan simulasyonu oyunudur. Bilgisayar oyunları tarihinde en çok satılan oyun olan The Sims'in devamı niteliğindedir. Oyun 17 Eylül 2004 tarihinde satışa sunulmuştur ve ilk on gün içerisinde bir milyon satış rakamına ulaşmıştır. The Sims 2 aynı zamanda PC, Mac OS X, ve aralarında cep telefonlarının, el konsollarının da bulunduğu birçok platform için de yayınlanmıştır. Gün geçtikçe çeşitli ek paketlerle oyun genişlemekte ve geliştirilmektedir. The Sims 2 oyununda oyuncular yaratmış oldukları karakterlerin görünüşlerini diledikleri gibi oluşturup, dilerse oyun içinde evlendirip çocuklarının olmasını sağlayabilir. Oyunun herhangi bir sonu yoktur. Sürekli oynanmaya devam edilip yaratılan sim veya simlerin yaşam ağaçları sürekli genişleyebilir. Oyun içerisinde yaratılan simler kontrol edilip komutlar verilebilir, aynı zamanda kontrol simlere bırakılıp kendi kendine kararlar vermesi de izlenebilir. Bazı Şifreler: (Şifre kutusun açmak için shift, ctrl ve c'ye aynı anda basmak gerekir.)

The Sims 2 University
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open for Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons -MiniEklenti Paketleri- (Stuff Packs)
The Sims 2 Christmas Party Pack
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 Festive Holiday Stuff
The Sims 2 Celebration! Stuff -The Sims Stories-
The Sims Life Stories
The Sims Pet Stories
The Sims Castaway Stories

(Alıntıdır)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Hile paylaşımı forumumuza uygun degil ama :)

Sims3 oynadım ama beceremedim

SymßoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Söylediğin için teşekkür ederim
Oo ben Sims 3 ü bulsam gözlerim kapalı oynarım :D
Oyunu internetten download indireyim diye valla oyunun tüm bilgilerini ezberledim :D :D
Satın mı aldın yoksa korsan mı ?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Söylediğin için teşekkür ederim
Oo ben Sims 3 ü bulsam gözlerim kapalı oynarım :D
Oyunu internetten download indiricem diye valla oyunun tüm bilgilerini ezberledim :D :D
Satın mı aldın yoksa korsan mı ?
oyunun korsanı türkiyeye gelmeden oyunu oynamıştım şöyle söylim pek bi artısı yok hani meslek grupları Thief class ları fln var deniliyoya yalan onlar ben 1-2 hafta oynadım kariyerimde tavan yaptım en sonunda master mertebesine yükseldim ne yabancı binaların içine sızabiliyosun ne eşya çalabiliyosun sana sadece Sürünme ve Gözetleme yetenekleri kazandırıyo istersen Torrent linkini verim sana gece açık bırak sabaha yüklersin :) int hızın yüksekse (8-10mbps) 2-4 saat arası elinde olur?

bu arada download indiricem / yüklicem indiricem gibi bi saçmalık oluşturmuş ikisinden birini sil :D

SymßoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyunun korsanı türkiyeye gelmeden oyunu oynamıştım şöyle söylim pek bi artısı yok hani meslek grupları Thief class ları fln var deniliyoya yalan onlar ben 1-2 hafta oynadım kariyerimde tavan yaptım en sonunda master mertebesine yükseldim ne yabancı binaların içine sızabiliyosun ne eşya çalabiliyosun sana sadece Sürünme ve Gözetleme yetenekleri kazandırıyo istersen Torrent linkini verim sana gece açık bırak sabaha yüklersin :) int hızın yüksekse (8-10mbps) 2-4 saat arası elinde olur?

bu arada download indiricem / yüklicem indiricem gibi bi saçmalık oluşturmuş ikisinden birini sil :D

hayır demem :D :helpsmilie:

peki sims 2 den farkı ne ? ( tabii sims 2 yi oynadıysan)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ev kurabiliyosun :D yani şöyle diyim bisikletin var araban var leptobunu al git bahçeye
Ruhlar var meydanda arada görüyosun vs. koşuya çıkabiliyosun iş seçenekleri kaliteli bütün harita elinin altında ister arabanla ister koşarak git
sporları kendine göre düzenleyebiliyosun çabuk gelişmek istiyosan Hard seceneğiyle birlikte 2sn de lvl atlatıyosun ama çabuk terliyosun baya gelişme var 2 ye göre zaten oynıcaksan ya 1 i oynıcan ya da 3 ü :D 2 yi pek sevmedim :D
torrent linkini özel mesajla bildiriyorum haberin olsun :)

SymßoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam :D bende 1'i oynuyamıyorum :D yani pek sarmıyor o :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bişi dicem sorularını burdan yazsan daha iyi olur gelen kutumu açmakta güçlük çekiyorum :)

Dissbander.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden ne çok oynardım bu oyunu, evde 3-4 kadınla beraber çocuk yapıyorduk her zaman. :) Kadınları hamile bırakıyor sonra da hiç ilgilenmiyordum. Biri yerde uyuya kalıyordu, diğeri havuzdaki şelzonglarda yatıyordu, en güzel olan da yanımda. ;)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bende bir zamanlar oynamaya kalktım bu oyunu ama oynamayı beceremedim...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bitürlü şu oyunu oynamak denk gelmedi ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok güzel bir oyun the sims 3ün cdsini aldım oyunu yükledim ama oyun açılmıyor cevaplıya bilirmsiniz nedennn byle oluyo:(bari oyun açılsın bnde oyunda açılmıoo.:crying::crying:bide arkadaşlar bir sorunum daha var.the sims 2yi indirdim oyunun crakınıda yükledim şifreyi giriyorum çarpı işareti çıkıyor ltfenn yardm ednnn:(