SimpliGio v1 (TR) 2.3.4 (Rootlu)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Galaxy gio için yeni android sürümüdür, Türkiyede olduğumuz için malesef garanti iptal ediyor arkadaşlar haberiniz olsun. Ben şu anda bu romu kullanıyorum, çokta memnunum, altta artıları ve eksileri ile belirttim.
Kullanmak isteyen olur diye konuyu açtım. bir sorun olursa yetkililer konuyu silsin.

Önceden denediğim simpli gio v1.3 de Türkçe Yoktu. bunda bütün diller ve swype de çalışıyor. Tabi ingilizce olarak.
Tema ise Tag Home v.2.9.3 yüklü ve İngilizce
sc20120226092052.png

Artıları
+Root edilmiş olarak yükleniyor.
+Ram hiç 200 mb görmedi. (7 tane program açık, toplam ram 170 mb.
sc20120226091809.png

sc20120226091813.png

+Oyun performansı mükemmel (Ram boşta çok olduğu için, oyunları etkiliyor)
+Ram boşta iken 140 ila 160 larda geziyor
+Çok stabil çalışıyor.
+2.3.4 olduğu için flash player çalışıyor merak etmeyin (root gerektirir)
+1 saat film izledim yüzde 15 şarj gitti :D
+Wifi kamera radyo hepsi çalışıyor.
+İnternette gezinirken, diğer romlarda görmediğim bariz hız farkı vardı.
+link2sd çalışıyor, (a2sd denedim root ve ext alanı hatası verdi)
+Ana ekranda görev yöneticisi ekleniyor.
+Sd kart tarama hızlı
+Müzik çalar 2.3.3 romla aynı
+Youtube yüklü geliyor
+Ayarlar\ekran\animasyon\yarı animasyon seçerseniz, Telefonu kilitlediğinizde çok güzel kilitlenme animasyonu çıkacaktır.

Eksileri
-Keşke samsungun kendi temasını yükleselerdi.(Çözüldü, İlk mesajın sonuna bakın)
-Klavyede Tr karakter desteği yoktur. (Tr desteği için bir alttaki çözümü yapın)
-Tuş takımı türlerinden 3x4 seçtiğinizde, sadece sayılar işliyor, harfler işlemiyor malesef,
başka klavye yükleyerek kullanabilirsiniz. (çözüldü>>TIKLAYIN)

Resimler
sc20120226091608.png

sc20120226094426.png

sc20120225171834.png

sc20120226092105.png

Yükleme odin ile yapılıyor.
Resimli anlatım
3h2g1.jpg

odinle yükleneceği için, format atıyor, tüm bilgiler gider, yedek almanızı öneririm
DOWNLOAD ROM

-----------------------------------------------
TouchWiz3 yukleme Açıklama diğer sitemizde Doruk arkadaştan alıntıdır.
TouchWiz3 Dosyaları
Root Explorerii kuruyoruz.(Açılınca Allow deyin).TouchWiz.apk ve library so dosyasini sd karda atiyoruz(Hicbir dosya icine atmadan, direkt).Root exploreri aciyoruz.Yukaridaki Mount R/W yazan yere 1 kere tikliyoruz.''sdcard'' a giriyoruz.En altlarda TouchWiz30Launcher.apk dosyamiz var.Ustune gelip bir kac saniye parmaginizi basili tutoyoruz.Seceneklerden Copyye tikliyoruz.Sonra geri Dugmesine basip system>app icine paste diyoruz.Sonra sdcarda geri donuyoruz libglcanvas.so yu da ayni sekilde kopyalayip system>lib icine yapistiriyoruz.Sonra system>app icindeki '''Launcher.apk''(Yoksa devam edin-Dikkkat yukledigimiz dosyayi degil) adli dosyanin uzerine basili tutuyoruz ve delete tusuna basip siliyoruz.Ardindan system>app icindeki TouchWiz30Launcher.apk dosyasinin basili tutuyoruz ''Permissions''a tikliyoruz.Ordaki 9 kutuyuda isaretleyip okeye basiyoruz.Sonra telefonu kapatip aciyoruz.Telefon acildiginda Samsung ana sayfasi mi diye sorarsa Samsung ana sayfasina tiklayin.TouchWiziniz hayirli olsun.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
keşke konuyu samsung konusunun altına açsaydın. burası biraz yanlış olmuş.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Samsung konusuna açtığımda ise android bölümüne aç derler, baktım ama romla ilgili konu pek göremedim samsung konularında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklerinizi yaptım bişeyler yüklendi şu an telefon yeşil android simgesi ekranında kitlendi kaldı yardımcı olabilirmisiniz açılmadı telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklenizi aynen uyguladım üstad pass yazısıda geldi ama su an telefon yesil android simgesi ekranında takılı kaldı naptysam burdan ileri gitmiyo telefon açılmıyorda yardımcı olabilirmisiniz telim galaxy gio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aydnı sorun bendede var hacked dıyo kardesım nıye bole yapıyosunız

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GT-I9300 kullanıcısıyım, bu rom telefonumu destekler mi?