- Konuyu başlatan
gereksizforumoldu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 142
Aynen öyle oldu. Varsın konu kaldırılsın, mesajlar silinsin ya da devam etsin fark etmez.
Çocuk muyuz? Görünen köy kılavuz istemez...Oki bakalım.
"Klavyeyi bir yerine/yerlerine monte ederken" derken, masanın üstü de bir yerdir. Eliyle tutuyorsa, eli de bir yerdir. Başının üstüne koyup, ayağının altına alacak değil sonuçta. Kısaca klavyeyi yerleştirdiği herhangi bir yer. Yalnız bu söz, mecaz anlam içeriyor. Bu da kişinin algısına göre değişebilir. Zikrin neyse, fikrin de odur. "Monte etmek" sözü, size neyi çağrıştırıyor?
.Hayır kendi üstüme alınmadım. Sürekli başka insanlarının hatalarını arayıp rencide etmek gibi bir amacınız var. Önce marangoz mevsusu sonra bu...
Usta benim size hiçbir lafım yok. Aksine sizi destekliyorum. Yanlış anladınız galiba.Derdim işi tatlıya bağlamaktı; öyle konuyu uzatayım, tartışayım gibi bir amacım yoktu. Ama ne yazık ki olmadı. Üstüne kötü niyetli, kötü fikir sahibi oldum. Olsun; gören gözler var olsun.
Yok, size karşı herhangi bir şey yazmadım zaten.Usta benim size hiçbir lafım yok. Aksine sizi destekliyorum. Yanlış anladınız galiba.![]()
PowerKing için de yazmayın bence. Dikkate almaya değeceğini sanmıyorum.Yok, size karşı herhangi bir şey yazmadım zaten.![]()