Soru Sim Kart Bazen Okunmuyor

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Cihazda root yok apk kurduğumu hiç hatırlamıyorum kurmadım büyük ihtimal ama kurduysamda
1 yıl falan önce bu durumlar 2 hafta önce basladi factory resetlersem %100 sorun çözülürmu şarj ve ısınma haric
Konum dahil tüm ayarlar varsayılana geri yükleneceği için sıfırlama ile diğer sorunların çözülmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj ve ısınma sorunu devam ederse tekrar servise gönder derim. Sorunu açık bir şekilde belirt. Biraz daha ısrarcı olursun. İyi forumlar.

Reaksiyon puanı
70
Konum dahil tüm ayarlar varsayılana geri yükleneceği için sıfırlama ile diğer sorunların çözülmesi lazım.

Şarj ve ısınma sorunu devam ederse tekrar servise gönder derim. Sorunu açık bir şekilde belirt. Biraz daha ısrarcı olursun. İyi forumlar.
Peki ya hocam işin ucunda bir hack varmı yokmu şarj ve ısınma sıfırlamaya rağmen devam ediyorsa hack isimidir yoksa donanimsalmi

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Reaksiyon puanı
70
Fabrika ayarlarına sıfırlamak telefon üzerindeki tüm verileri sileceği için virüsleri de kaldırır.
Fakat ben bir uygulama indirmemiştim birden bire başladı bu olay diğer cihazımdada oluyor 6 kez formatladım cihaz servisede gitti ama sorun çözülmedi modeme girmiştir diye düşünüp modemin bütün bilgilerini değiştim genede olmadı

Fabrika ayarlarına sıfırlamak telefon üzerindeki tüm verileri sileceği için virüsleri de kaldırır.
Ve durduk yere oldu

Hocam nolur cevap verin

Bütün ailemin cihazlarında aynı sıkıntı var @lamer hocam yardım edin nolur

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
birkaçgün önce telefon birden sim kart okumadı birden bire gitti cikarip takınca düzeldi

birkaçgün geçti ve babamın ve annemin telefonunda oldu hackle ilgilimi

Wi-fi bazem kesiliyor telefondan geri bağlanıyor hackle ilgilim

sinyal gücü mukemmeldi

telefonda wifi kapalıydı birden bire açıldı hacklemi ilgilidir

Factory reset atarsam düzelirmi telefona

Hocam hacklendiğini nerden anlayabilirim

Factory resetlersem sorun kesin olarak çözülür değilmi

Hocam birde bu tüm aile cihazlarında oluyor

Telefonu servise götürmeme rağmen ısınıyor hocam hacklenmismiyimdir

bu durumlar 2 hafta önce basladi

işin ucunda bir hack varmı yokmu

6 kez formatladım cihaz servisede gitti ama sorun çözülmedi

Bütün ailemin cihazlarında aynı sıkıntı var
Sorunlar iki haftadır mı var yoksa, birkaç gün mü, belli değil! Birkaç gün ≠ iki hafta
Cihaza zaten format (6 kez) atmışsın, factory reset sorun çözer mi diyorsun! Şaka gibi!
Sinyal gücü mükemmeldi diyorsun ancak paylaştığın görselde 2/4 kademe var. Demek ki cihazın her daim Wi-Fi kapsama alanı içinde değil veya Wi-Fi ağının çalışmasını etkileyen başka faktörler var!
Konu içerisinde sana gerekçe sunuluyor, önerilerde bulunuyor ve sense her bir şeyi hack'e bağlamaya çalışıyorsun. Nedir bu hack'lenme derdi?

Reaksiyon puanı
70
Sorunlar iki haftadır mı var yoksa, birkaç gün mü, belli değil! Birkaç gün ≠ iki hafta
Cihaza zaten format (6 kez) atmışsın, factory reset sorun çözer mi diyorsun! Şaka gibi!
Sinyal gücü mükemmeldi diyorsun ancak paylaştığın görselde 2/4 kademe var. Demek ki cihazın her daim Wi-Fi kapsama alanı içinde değil veya Wi-Fi ağının çalışmasını etkileyen başka faktörler var!
Konu içerisinde sana gerekçe sunuluyor, önerilerde bulunuyor ve sense her bir şeyi hack'e bağlamaya çalışıyorsun. Nedir bu hack'lenme derdi?
Yani hocam işin sonunda bir Hack işi varmı yokmu

Reaksiyon puanı
70
Modemi resetlemişsin, telefonuna şimdiye kadar 6 kez format atmışsın. Hack işi nasıl olacak?
Hocam cevap verseydiniz

Modemi resetlemişsin, telefonuna şimdiye kadar 6 kez format atmışsın. Hack işi nasıl olacak?
Telefon içine işlemiş olabilirmi

3 telefonunda içine işlemiş olabilirmi

Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Modemden veya İnternet Servis Sağlayıcısından kaynaklı bağlantı sorunu olabilir. Evdeki cihazlar dışında başka bir cihazla bağlanarak interneti kontrol edin. Gerekirse servis sağlayıcısına arıza bildiriminde bulunun.

Reaksiyon puanı
70
Yani hocam sonuc olarak ben hacklendimmi yoksa hacklenmedimmi
Modemden veya İnternet Servis Sağlayıcısından kaynaklı bağlantı sorunu olabilir. Evdeki cihazlar dışında başka bir cihazla bağlanarak interneti kontrol edin. Gerekirse servis sağlayıcısına arıza bildiriminde bulunu