Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bende almanyadan gelen note 3 var kutuda geldi sevinçle açtım sim taktım ve sorun dediğiniz gibi oldu sim ağı pin kilidi şifresi hüsrana uğradım forumları araştırdım ve satıldığı bölgede aktif simle açıldıktan sonra kullanılır diye bir mantıkla bana tel getiren akrabamın alman gsm firması olan ayyıldız (turkcell alman versiyornu onunla açıldı 15 dakka konuştu almanya ile ve bir gece kart takılı kaldı sabah kartı değiştirip ave kartımı taktım çalışıyor avea 4 gündür uyarı vermedi sorun yok ama olursada 80 90 hallediliyormuş ama program için araştırdım sim kilidi verenler varmış yurt dışında kandrımaca geldi) cihazı al sultanahmette yığınla turist var birine ricaet simini takıp 10 dakka konuşsun sonra sen tak inşallah olur
benım yurt dışından samsung s5 geldi ama simlock sorunu ile karşılaştım sakaryada gitmediğim telefoncu kalmadı bana verdikleri cevap ise türkiyede actıramasın bazıları yapamadı vsss.. sonra samsung yetkili servisine gittim dedilerki yurt dışındaki telefon faturası aslı ve 100 tl istediler 3 gün içinde açılıyor muş .bende beklemek istemediğim icin... ...cellunlocker ile sorunumu çözdüm. 29.90 dolar ama deger bu arada şifre email geliyor bi 10dk-- 15dk zaman sonra geliyor bilginize ...
Based on the IMEI # and the information you have provided us your unlock code is:NCK=xxxxxxxx MCK=xxxxxxxx RGCK=xxxxxxxx
beyler sakın para vermeyin nerden aldıysanız samsung almanya yada başka ülke canlı sohbetten konuşun sizden e mail le imei kodunuzu istiyo veryorsunuz 1 kaç gün içinde gelior e posta tanıza
Arkadaşlar paranızı boş yere kaptırmayın programa falan gerek yok. Aynı olay benim başıma da geldi günlerce uğraştım gitmediğim yer kalmadı en sonunda çözümü buldum. Yapmanız gereken tek şey aldığınız ülkedeki samsung temsilcisiyle görüşmek ve bölgesel ağ kilidi için parolanızı istemek. Bunun için mail atabilirsiniz ya da o ülkede yaşayan bir tanıdığınız varsa samsung'u aratıp imei numaranızla e-mail adresini vermeniz yeterli. Bir kaç gün içinde kodunuz geliyor..
merhaba cellunlocker den pazar günü galaxy alpha için kod sipariş verm ama hala gelmedi irtibat telefonunu arayamıyorum kod ne kadar sürede gelir bilginiz varmı ? acil cevap...!!!
yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar sakın kimseye para vermeyin yapmanız gereken şey telefon hangi ülkeden geldiyse o ülkenin samsung sayfasına girin üye olun ve mail yollayın, ingilizce olarak, bunuda google transla bile yapabilirsiniz, mail atarken sizi yönlendiriyor zaten, telefon modelinizi imei numaranızı yazın ve SIM network unlock PIN diye isteğinizi yazın. 2-3 gün içinde size kodu yolluyorlar. o aracı kan emicilerin ya da samsung sözde yetkili bayilerinde yaptığı o adamlara mail atıp şifreyi alıp size satmak. türkiye samsung sayfasına üye olun aynı bilgilerle hangi ülkeden alındıysa o ülkenin samsunguna girin. 2 günde yolladılar bana.
Yurtdışından gelen galaxy note 4 telefonum android 5.1e güncellendi. Bundan sonraki güncellemelerde sim ağı pin kilidini tekrar sorar mı? Yoksa bir kere kod yazıldığı için bir daha istemeyecek mi?
ben size yardımcı olayım arkadaşlar.aynı sorun bende de vardı. hollanda dan s4(gt-ı9515) modelinden telefon getirttim sim i takınca sim ağ kilidi istiyordu. sim ağ kilidi çok araştırdım ve ücretsiz yapmak istiyosanız 2 yol var benim bir yakınımın hollanda hattı vardı onu taktım istemedi ve hollanda hattı ile hollandayla 5 dk lık telefonla bir yakınımı aradım ve telefonu kapatım kendi hattımı takınca sim ağ kilidi istemedi. diğer yol ise aldıgınız ülkenin samsung sayfasına girin ve mail atın sizden imei numarası fatura falan isteyecek vb. derdinizi anlatan bi mail atın 2 hafta içinde size dönüyorlar. bende de aynı sorun vardı samsung türkiye servisi de yapıyomus 100-150 tl arası.dediğim gibi aldıgınız ülkenin hattıyla ve o ülkeyle 5 dk konuşursanız sim ağ kilidi otomatik iptal oluyor. bazı sitelerde aldıgınız ülkenin sim kartıyla aldığınız ülkede görüşme yapmanız gerekiyor tarzı haberler var bilmeden yazıyorlar onlar ben türkiyede yaptım bu işlemleri biryakınımın hollanda hattını taktım sim ağ kilidi istemeden açıldı ve hollanda da ki diger bir yakınımla 5 dk konuştuktan sonra telefonu kapatıp kendi hattımı takınca sim ağ kilidi istemeden açıldı.
şey yaptırmayın. Avrupada yaşayan ve ordaki mobil telefon numarası olan birisinin kartını telefona takın ve en az 5 dakika yurt dışıyla görüşün .. otomatik olarak ağ kilidi kalkar. en fazlada 2 euro falan tutar bu görüşme... ayarlarınızı kurcalatmayın..
Merhaba Arkadaşlar simkilit unlock işi için yurt dışına para ödemenize magdur olmanıza gerek yok türkiyede bu işi profesyonel olarak yapan ekipler var örnegin aşagı daki linkteki arkadaştan yardım aldım note 3 n9005 i yaklaşık 30 dakika içinde benim bilgisayarım üzerinden çözdü üçretini hak eden bir işcilik öneririm