"Silyokolsun.exe"

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar norman spyware ile tarama yapıyordum ve şu dosyayı bularak sildi
"C:\Program Files\GRETECH\GomPlayer\Silyokolsun.exe (Infected with W32/Malware.IDSV)
Deleted file"

Garibime giden ise sildiği dosyanın adının "Silyokolsun.exe" olmasıydı.Neden böyle bişi buldu acaba 3 aydır kullanıyordum gomplayeri bi sorun çıkarmamıştı.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben geçen senden beri gomplayer i kullanıyorum o dosyayla hiç karşılaşmadım. + ingilizce bir yapımın türkçe dosya ismi olmaz. Büyük ihtimalle başka bir şekilde bulaşmıştır.

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Faceden video indirmiştim belki bu yolla bulaşmıştır gom playere ama gomplayere gidene kadar 3 proğramdan geçti o video hiçbirinde görünmedi.
Yeri gelmişkende başka bi olayı anlatayım son çıkan msn sorun vermeye başlamıştı.kaldırdım msn 8 i indirdim sağlam bi yerden. ama açılmadı ve pc sürekli yeniden başlatma hatası verdi allahtan güvenli modda girip sistem geri yükleme yaptımda kurtuldum az önce...yüklemeyeceğin bundan sonra msn!...

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İlginç...
Ayrıca yazında bir çok imla/yazım hatası var. (üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti.)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Belki de bu dosyadan esinlendiler :scared:

154h6xf.jpg

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar norman spyware ile tarama yapıyordum ve şu dosyayı bularak sildi
"C:\Program Files\GRETECH\GomPlayer\Silyokolsun.exe (Infected with W32/Malware.IDSV)
Deleted file"

Garibime giden ise sildiği dosyanın adının "Silyokolsun.exe" olmasıydı.Neden böyle bişi buldu acaba 3 aydır kullanıyordum gomplayeri bi sorun çıkarmamıştı.

Turkce yama yuklemissin onun kaldirma dosyasi.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bende gom player kullanıyorum yok öyle bişey bende seninkini türkçeye çevirdin mi