UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Silmeme çalıştığımda bu hatayı veriyor nasıl silicem, denetim masasından silmeye çalıştığımdada göremiyorum orda, nasıl kaldırcam bunu
Klasöre sağ tık yapın ve Özellikler seçeneğine tıkladıktan sonra Güvenlik kısmına gelin. Oradan kendi kullanıcınıza yetkileri aldıktan sonra tekrardan silmeyi deneyebilirsiniz.Silmeme çalıştığımda bu hatayı veriyor nasıl silicem, denetim masasından silmeye çalıştığımdada göremiyorum orda, nasıl kaldırcam bunuEkli dosyayı görüntüle 170129
Herhangi bir izin değiştiremiyorum, işaretler kapalıKlasöre sağ tık yapın ve Özellikler seçeneğine tıkladıktan sonra Güvenlik kısmına gelin. Oradan kendi kullanıcınıza yetkileri aldıktan sonra tekrardan silmeyi deneyebilirsiniz.
Nasıl çözdüğünü yazarsan aynı sorunu yaşayanlar çözüm olabilir.Arkadaşlar sorunu çözdüm, konu kapanabilir, cevap yazan herkese teşekkür ederim
Hocam nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ?Arkadaşlar sorunu çözdüm, konu kapanabilir, cevap yazan herkese teşekkür ederim
İnternet Explorer silinmiyormuş, denetim masası, Windows özellikliri aç veya kapatdan, internet Explorer 11 yazan tiki kaldırdım. Pc de kurulu gözüküyor ama arama sekmesine yazınca çıkmıyor dahaHocam nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ?
Evet, oradan devre dışı da bırakılıyor. Bence kafidir, illaki dosyaları silmenize gerek yok.İnternet Explorer silinmiyormuş, denetim masası, Windows özellikliri aç veya kapatdan, internet Explorer 11 yazan tiki kaldırdım. Pc de kurulu gözüküyor ama arama sekmesine yazınca çıkmıyor daha