Silmek istediğiniz anlar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Radyoda Sezen Aksu çalıyor Unutmam, acı tatlı ne varsa hazinemdir
Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem
acıdan geçmeyen hayatlar biraz eksiktir
Yoğun bi şekilde işe gömülmüşken elimde daksil aklıma geldi...Hayat hatalarımızı daksil yardımıyla silebilecek kadar kolay olsaydı,hangi anları silmek isterdiniz diye merak ettim.. (A)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Haziran başında yaptığım kazayı kesinlikle.30 la girilecek viraja 140 la girip apartmanın bahçesindeki oyun parkında oyun oynayan çocuklara yönelen aracı son hamleyle savurup refüje daldığım an.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok ilginç şeylerle uğraşırken aklına çok ilginç şeyler gelen garip bir insasınız küçük hanım :)
Herhalde bu güne kadar aldığım tek çekteki para miktarının sonuna ve başına konulan tire işaretlerini silmek isterdim ki oralara bolca 0 veya 9 ekleyebileyim :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1. si Doğar doğmaz ölmek
2. si Bİlgisayarla tanışmamı engellemek
3. si Boş ver gitsin

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
annemin kanser olduğunu öğrendiğim anı...

yıllarca sevdiğim insanın korkarak çekip gitmek istediğini söylediği anı...

zaten diğer istemeyerek yaşadığım her kötü an bunların eseridir...bu ikisini silebilseydim gerisi hiç gelmezdi başıma belki de...

theNEYzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında keşke diyebileceğim çok büyük bi anım yok, zaten ne yaparsam (övünmek gibi olmasın) sonuçlarını düşünerek yaparım... ama şu ana kadarki en büyük hatam annemle babama benimle sorunlarımı paylaşırken sinirlenip "beni anlamıyorsunuz!!!" diye bağırmam oldu

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ay bi an kendimi butterfly efect filminde gibim hissettim :S

Geçmiş geri de kaldı , gelecek daha hiç yaşanmadı öyleyse ben bu günüme bakarım :D geçmişimle bi problemim yok zaten birşeyleri değiştirdigimde de daha iyi olup olamayacagını bilemem.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Dedemin kanser olduğu gerçeğini silmek onun çok daha sağlıklı olmasını isterdim.....

2 sene önce Hakanımla tanıştığımda ona nerdensin dediğimde İzmir'i silip Adana yazmasını isterdim

[Sevgilimle aramdaki mesafeleri silerdim ... ] (S) (S) (S)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
En yakın arkadaşımla hiç tanışmamak isterdim, 18 yaşıma kadar onunla sırt sırta her yerde kavga çıkarırdık.Genç kızlarımızı koruyorduk güya o yaşlarda,hiçbiride teşekkür etmezdiya,o ayrı mevzu ;D Otobüste olsun, minübüste olsun dışarda olsun sarkıntılık eden yan gözle bakanları,hiç affetmezdik,hemen indirirdik. Gençlik işte..O zamanlar çok kalpler çok insanlar kırmıştık. Ama kırılan kalplerin, incilen insanların iyi birileri olmadıgı kesindi.Biz böyle yaparak iyilikmi yapıyoruz bilemezdik. Yolumu o arkaşımdan ayırdıktan sonra kendimi hemen toparlamıştım. Farklı bir ben olmuştum sanki 6 ay içinde..

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
01.12.2007 Sadece Bir ayı silmek isterdim.Nefret ediyorum o tarihten

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayatımdaki hiç bir anı silmek istemezdim.

W

warkortali

SDN Okuru
Bende 1995 i silmek isterdim. Hayatımın dönüm noktası olan bir yıl dı... Olumsuz yönde ::

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim olaylar zincirleme reaksiyon gibi birbirine bağlantılı. ekonomik kriz, ölüm , aşk acısı üçü sırayla ama herbiri diğerinin devamı gibi.

misal 8 sene önce biraz varlıklı olsaydık taşınmak zorunda kalmayacaktık babam belki hayatta olacaktı taşındığımız yerdeki kıza aşık olmayacaktım bittikten sonra acı çekmeyecektim.............

herşey paramı olmuş bu tezden yola çıkarsak ?

en iyisi kadere iman silmeye gerek yok başa gelen çekilir...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
2 sene ... 2sene çok önemli son 2 senedir hayatımdan hiç bir anı silmek istemiyorum ...