Silkroad Online

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Oyunun en büyük sorunu bot lar olsa gerek :D

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun aslında gayet zevkli bir oyun bende yeni başladım sayılır ama şu sp farm işi beni çileden çıkardı şimdiden hiçbitürlü sp kasamıyorum:D 9 gap olmama rağmen :blink: kimi dio taksiye gir gircek taksi yok kimi dio banditlerde takıl sos alıp 1.si 16lwl sos yok piyasada 2.side banditlerde bot çok takılıyor.deliricem yakında :)

Seviyeniz nedir? Belki yardımcı olabilirim.

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
9 gap ile karakteriniz için Beceri Puanı(Skill Point) geliştirmeniz kolaydır. Hele ki seviyeniz 17 ise bu iş oldukça kolaydır. Neden derseniz: Hepimizinde bildiği gibi seviye atladıkça, yetenek puanı ve beceri puanı alımı zorlanıyor. Özellikle öyle bir zıtlık oluşuyor ki, eğer oyuncu beceri puanı kazanmak istiyorsa gap sayısını arttırıyor. Böyle olunca yetenek puanık kazanımı zor oluyor ve beceri puanı kazanımı kolaylaşıyor. Birde şu şekilde bir durum var, bazı oyuncularda gap olayını sıfırlıyor, 1-2-3 standartına indiriyor ve yetenek puanı kazanmak istiyor. Böylece de, beceri puanı kazanımı zorlaşıyor. Eğer her ikisinide yapmak istiyorsanız, gap seviyenizi ortalama düzeye çıkartın. Böylece hem yetenek puanı hemde beceri puanı kazanımlarınız istediğiniz şekilde artacaktır.

uunnaall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani şunu diyosun ben şuan 19 lvlim 9 gapım sen bu gapı 5 gap yap böyle gaplı bi şekilde devam et sp de exp de ayı oranda gelsin?iyide nereye kadar???

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeşim, bu oyunda güçlü olmak istiyorsan gapını zamanında yapacaksın. Benim tercihim ong. Ama bunu yapman için 64+ hızlı kasabilen bi chara daha ihtiyacınız olacak. Burada diğer materyallerden de yararlanarak 1m ya da 2m sp farm yapmanızı öneririm. Unutmayın "Zafere giden yolda çekilen çile kutsal" ;) dolayısıyla bu çileyi çekeceksin kardeşim... Farmı önceden yapın sonra hızlı bir şekilde ilerlersiniz, charınız da sağlam olur ;)

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Siz ne zaman oyuna asıl şekilde atılmayı hissettiğiniz giüne kadar bu gap ile gidebilirsiniz.

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hemen şu sp kasma işini hızlandırlmış şekilde anlatayım 1 tane 60-64 lwl wizard yada bard car kasacaksın sonra semerkanda onglar var oraya gideceksin 9 galı 1 şekilde kasmaya başlıyacaksın 25 lwl olduktan sonra farm carı 1 tane 10 lwlik car kasacksın clerck olacak 25 olduktan sonra lwl duşurmeye başlıyacaksın 18--20 arası istedigin lwl düş wizarda silver pre sp kasan cara sp ticketi pre toplayıcı pet alırsan 1 ayda 1m sp yaparsın sonra ver elini 100 lwl:D
bu carda benim elimden cıkan canavar bu carı italyaya gittigim için satmıştım şimdi 1 ay önce redseada geri başladım
http://i48.tinypic.com/vzzi54.jpg
http://i49.tinypic.com/30mqs5g.jpg

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel karakterin varmış. Skillerinide görebilseydik keşke. Arzu ederseniz onuda koyar mısınız? :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bende yeniden başlmayı düşünüyorum ama 1 sene kadar uzak kaldım şimdi arkadaş çevresi edinmek zaman alıyor :( şimdiye kadar oynayabildiğim ve herşeyini bildiğim tek oyundur. şöyle full str glave ya da blade açasım var :D ayrıca bu oyun insanın matematiğini ve hızlı strateji yeteneğini geliştirmesinide sağlıyor :) ama presiz oyuna girmek imkansız gibi bişi :) gerçi oda fazla değilmiş 15 tl :)

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet, bu dediklerinize haklısınız. Zaten premium alınca, yararını görüyoruz. :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şimdiki versiyonu indirelim dedim 30 dk dır %63te kaldı :(ne edecem anladım