Silkroad Online Legend III'ü İndirin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
En popüler ücretsiz MMORPG'ler arasında olan Silkroad Online için Legend III: Roc Mountain istemci dosyası yayınlandı. İndirme bağlantısı bu haberde.

Joymax'in İpek Yolu'nu konu alan ve kendine has sınıfları ile oyuncular arasında sevilen devasa online rol yapma oyunu Silkroad Online'da üçüncü perde başlıyor. Avrupa, Çin ve İslam dünyasını içinde harmanlayan Silkroad Online Legend III: Roc Mountain oyununda 300 kişilik destansı savaşlar, yeni yetenekler, yeni bir harita, yeni görevler, şehirler ve yaratıklar ile birlikte 9. seviye eşyalar da SRO bağımlılarıyla tanışıyor. Özellikle oyunculara sunduğu özgürlük ile diğer ücretsiz MMORPG'lerden farkını ortaya koyan Silkroad Online'ın 930 MB'lık Legend III kurulum dosyasını indirmek için buraya tıklayın.

silkroad-online.jpg

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Silkroad Online
SDN - http://shiftdelete.net

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
metin2 varken.... silkroad gözümden düştü çünkü ingilizce metin Türkçe

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
harbi metin2 güzel silk road güzel deil bence

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bütün kafelerde bu var metin2 pek yok arkadaşlar...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Silkroad güzeldi bana göre ta ki Cabal Online oynayana kadar :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Lineage oynuyorum memnunum :) Yakında Wow a baslıcam insallah

zegan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskisi ile kıyaslıyorsunuz hemen. Haberde yenisi çıktı deniyor. Yenisini kurup oydanız mı ?

mute_62

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zegan dedi ki:
Eskisi ile kıyaslıyorsunuz hemen. Haberde yenisi çıktı deniyor. Yenisini kurup oydanız mı ?

Yenisini kurup oynuyamazlar.Salı günü olacak bakımdan sonra aktifleşecek.Wow gibi olmuyabilir ama SRO da hafife alınacak oyun değil

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
SRO'u deli gibi oynardım, nedense bi süre oyunda devamlı bağlantım düşmeye başladı, sıkıldım bıraktım. Çok güzel bir oyun aslında mutlaka denerim ama kota da doldu, naparım bilmiyorum.

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sunucu:Uranus, Guild:SekbaN, Eleman:Sipahi lvl24, Oyunda yeniyim, üç gecedir oynuyorum. TranS diye wizard bi arkadaşla tanıştım, SekbaN guilde girdim, beni kasmaları sayesinde ve 2 gecede lvl 21 oldum, 21'den 24'e kendi alınterimle geldim. Oyun hastalık halini almaya başladı. Ama ortak çalışıp küffara dalmak güzel oluyor. Guild şu an 4 kişi 3 wizard, 1 warior, (warior ben oluyorum ve tankerlik yapıyoruz, bi tanker arkadaş daha olsa hiç fena olmaz hani)İlgilenen arkadaşlara SekbaN'ı şiddetle tavsiye ederim.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu tuzaklara Düşmeyin Zamanınızı Çalıyorlar :P