boundles
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mbot Login i kapattıktan sonra bot usocket spy dan açıyım dedım ve karşıma çıkan hata msvcr100.dll yardımcı olursanız sevinirim
Mbot Login i kapattıktan sonra bot usocket spy dan açıyım dedım ve karşıma çıkan hata msvcr100.dll yardımcı olursanız sevinirim
Yaptım olmadıSilkroad oynamam fakat bu tarz hatalar windows/system32 klasörünün içinde msvcr100.dll olmamasından kaynaklanır.Bu sorunu düzeltmek için internetten o yazan dll yi indirip dediğim klasörün içine atmalısın
Dostum yapabildiğinden emin olmalısın. Uygulamanın kurulu olduğu yere atmayı dene olmassa bakarız artık. Iyi gunlerYaptım olmadı
Genellikle oluyor ama olmadığı zaman bu işlemi yapması yeterli. Ben genelde bu işlemi yapmıyorum oluyor . Oyüzden dedim.sadece system32 ye atmakla olmaz.Çalıştıra regsvr32 MSVCR100.dll yazıp tamam demen gerekiyor(çalıştırı açmak için win + r tuşuna basmalısın )
Diğer Pcye geçince deniyecegimsadece system32 ye atmakla olmaz.Çalıştıra regsvr32 MSVCR100.dll yazıp tamam demen gerekiyor(çalıştırı açmak için win + r tuşuna basmalısın )