Silinmeyen dosya sorunu

eyylemfeda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum. Öğretmen olarak çalıştığım okulda bilgisayarımı akıllı tahtaya bağlayarak kullanıyorum. Fakat geçenlerde tahtada yaptığım bir çalışmayı masaüstüne kaydettikten sonra bu dosyaya hiçbir müdahalede bulunamadım. Ne siliniyor, ne adı değişiyor ne başka yere taşınıyor. Revo uninstaller ve unlocker programlarını denedim fakat sonuç yok. Normal silme işlemi denediğimde ise süre, öğe ve hız parametreleri sürekli olarak "hesaplanıyor" şeklinde kalıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

taka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse bir live cd yardımıyla bilgisayarını aç o zaman silinecektir.

eyylemfeda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Live CD yi anlayamadım. Win 7 nin RC sürümünü kullanıyorum. Live CD pardusun kurulumsuz çalışan CDsi gibi mi?

Held

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar,

bendede silinemeyen dosya sorunu var. Daha once C: surucusune Xp ve D surucusunde Win 7 kurmustum.

Dün C: sürücüsüne XP yi yeniden kurdum, haliyle D sürücüsündeki Win7 dosyalarini silmek istiyorum. altta siraladigim islemleri yaptim ama hala WIn 7 dizini ve program files dizini durmakta. D ye formatlamak istemiyorum.

- güvenli modta silme yapilamiyor, dosyalarin ve dizinlerin silinmeye karsi korumasi kaldirilamiyor.

bir bilgisi olan arkadaslar var mi:confused1:

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aynı yöntemle silebilirsin üstadım CD den çalışan bir işletim sistemi işini görür diye düşünüyorum