Silinen oyunları nasıl geri getirebilirim?

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
subway surfers temple run2 oyunlarım vardı hafıza kartına atıyım dedim oyunlar silindi sonra geri yüklemek istiom google play 404error yazıo indirip sildiğim tüm oyunlar inmio artık nasıl geri indiririm söyleyin lütfen

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben burdan öğrenmek istiyorum yardım lütfen

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o zaman şunu dene ayarlardan uygulama ayarlarına gir oradan google play store yi aç veriyi sile tıkla bu şekilde google play hesabın ve ayarları silinir belki bu şekilde çalışabilir

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eğer hiçbir yöntem işe yaramazsa telefona format attır kardeş,en iyi çözüm bu olacaktır bence.

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman şunu dene ayarlardan uygulama ayarlarına gir oradan google play store yi aç veriyi sile tıkla bu şekilde google play hesabın ve ayarları silinir belki bu şekilde çalışabilir
oyunlar falan silinirmi yani telefona bişey olmaz dimi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
oyunlar falan silinirmi yani telefona bişey olmaz dimi

yok yav sadece google play ayarların sıfırlanır google playe format atmak gibi ama sen hafıza kartını çıkartıp yap bunu sonra senin yüzünden oldu filen deme bana :)

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
temple run2 ve subway yüklendi rf 2013 ve fast racing yüklenmedi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
subway surfers temple run2 oyunlarım vardı hafıza kartına atıyım dedim oyunlar silindi sonra geri yüklemek istiom google play 404error yazıo indirip sildiğim tüm oyunlar inmio artık nasıl geri indiririm söyleyin lütfen
uygulamalardan google play storenin ve play store hizmetlerinin sakladığı dosyaları temizleyin önbelleklerini falan düzelir 404 hatası

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olmuyo real footbal 2013 ve fast racing inmio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onları geri getiremezsin gitti üstüne bir bardak su iç bendede olmuştu oradan biliyorum :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadşlar subway surfers yanlışlıkla sildim geri yükledim ama kaldığım yerden devam etmek için ne yapmalıyım