beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
arkadaşlar telefonumda galeride silinen videolarımı nasıl geri getirebilirim?
Recuva mı ?Sarı şapkalı simgesi olan bir program vardı ama adını hatrlayamadm
Sarı şapkalı simgesi olan bir program vardı ama adını hatrlayamadm
Valla bende recuvadan bahsesiyordum. Telefonu bilgisayara bağlıyıp o programı deniyebilirdin ama denemissinde zatengoogle playda mı yoksa sony nin kendi programı mı?
bilgisayarda silinen dosyaları geri getırme programı olan recuva yı denedim birşey bulmadı
Valla bende recuvadan bahsesiyordum. Telefonu bilgisayara bağlıyıp o programı deniyebilirdin ama denemissinde zaten
telefonu usbden bağlayınca tarama yapamadım.hafıza kartını kart okuyucuya yerleştırıp DCMI klasörünü taradım birşey bulmadı.acaba sıldıklerım telefonun kendi hafızasında olduğu ıçın mı birşey çıkmadı
arkadaşlar telefonumda galeride silinen videolarımı nasıl geri getirebilirim?
malesef önceden kurmadımSilinen dosyaları kurtarmak için programın önceden kurulu olması lazımdı galiba.
sd kartda DCIM klasörüne idi.genelde videoları buraya yüklüyorumValla onu sen biliceksin hocamEger telefonun hafızasında ise bulamaması normal
nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilirmisniz?Play Store'da Disk Digger var hocam. Vakit geçirmeden indir kurtarmaya bak. Kolay gelsin.
Play Store Disk Digger Linki
telefon modelin ne hocam? eğer dahili hafızadaki resimler silindiyse dahili hafızayı mount edip sd kartı gibi gösterebilir ve bu sayede tarama yapabilirsin.bu işlem için telefonun rootlu olması lazım tabi
![]()
nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilirmisniz?
malesef önceden kurmadım
sd kartda DCIM klasörüne idi.genelde videoları buraya yüklüyorum
nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilirmisniz?
markası sony ericson neo v.resimlerim değil videolarım gitti.mount etmekten ve rootdan hiç anlamam.daha önceleri root etmeyi düşünmüş fakat vazgeçmiştim
telefonu usb den bilgisayara bağlayıp recuva ile tarama yapmak istediğimde ilk olarak görüntüyü işaretliyorum.daha sonra dosya yolu seçeneğinde en altta belirli bir yerde yi secip aradığımda telefonumu göremiyorum.bunun nedeni ne oalbilir?taramayı ancak hafıza kartını kart okuyucuya takıp yine aynı yoldan bulup tarama yapabiliyorum.fakat bu seferde hiçbirşey bulmuyor![]()
telefon medya modunda bağlandığı için tarama yaptıramazsın. ayarlar / xperia / bağlantı kısmından bağlantı türünü değiştirirsen tarama yapabilirsin. ama bu durumda sadece hafıza kartı görünüreğer dosyaların dahili hafızada ise dediğim gibi dahili hafızayı mount edip yığın depolama olarak gösterip tarama yapabilirsin
![]()
recuva denedim fakat tarama yaparken 1000 tane dosya bulduğu gözukuyor,falan tarama bıttıkten sonra ortada dosya faaln yok
smart data recovery programıyla sılınen dosylarımı buldu fakat kurtarması ıçın ücret ıstıyor
başka ücretsız program yokmu?
bu işler için ücretsiz program nadir bulursun. en iyi ücretli bir tane bul bir yerden![]()
cracklı bulsam oda bigisayara zarar verır değil mı?