Silinen dosyaları nasıl geri getirebilirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar telefonumda galeride silinen videolarımı nasıl geri getirebilirim?

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
google playda mı yoksa sony nin kendi programı mı?
bilgisayarda silinen dosyaları geri getırme programı olan recuva yı denedim birşey bulmadı
Valla bende recuvadan bahsesiyordum. Telefonu bilgisayara bağlıyıp o programı deniyebilirdin ama denemissinde zaten

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Valla bende recuvadan bahsesiyordum. Telefonu bilgisayara bağlıyıp o programı deniyebilirdin ama denemissinde zaten

telefonu usbden bağlayınca tarama yapamadım.hafıza kartını kart okuyucuya yerleştırıp DCMI klasörünü taradım birşey bulmadı.acaba sıldıklerım telefonun kendi hafızasında olduğu ıçın mı birşey çıkmadı

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Silinen dosyaları kurtarmak için programın önceden kurulu olması lazımdı galiba.

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
telefonu usbden bağlayınca tarama yapamadım.hafıza kartını kart okuyucuya yerleştırıp DCMI klasörünü taradım birşey bulmadı.acaba sıldıklerım telefonun kendi hafızasında olduğu ıçın mı birşey çıkmadı

Valla onu sen biliceksin hocam :D Eger telefonun hafızasında ise bulamaması normal

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar telefonumda galeride silinen videolarımı nasıl geri getirebilirim?

telefon modelin ne hocam? eğer dahili hafızadaki resimler silindiyse dahili hafızayı mount edip sd kartı gibi gösterebilir ve bu sayede tarama yapabilirsin. :) bu işlem için telefonun rootlu olması lazım tabi :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Silinen dosyaları kurtarmak için programın önceden kurulu olması lazımdı galiba.
malesef önceden kurmadım
Valla onu sen biliceksin hocam :D Eger telefonun hafızasında ise bulamaması normal
sd kartda DCIM klasörüne idi.genelde videoları buraya yüklüyorum
Play Store'da Disk Digger var hocam. Vakit geçirmeden indir kurtarmaya bak. Kolay gelsin. :)

Play Store Disk Digger Linki
nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilirmisniz?
telefon modelin ne hocam? eğer dahili hafızadaki resimler silindiyse dahili hafızayı mount edip sd kartı gibi gösterebilir ve bu sayede tarama yapabilirsin. :) bu işlem için telefonun rootlu olması lazım tabi :)

markası sony ericson neo v.resimlerim değil videolarım gitti.mount etmekten ve rootdan hiç anlamam.daha önceleri root etmeyi düşünmüş fakat vazgeçmiştim

telefonu usb den bilgisayara bağlayıp recuva ile tarama yapmak istediğimde ilk olarak görüntüyü işaretliyorum.daha sonra dosya yolu seçeneğinde en altta belirli bir yerde yi secip aradığımda telefonumu göremiyorum.bunun nedeni ne oalbilir?taramayı ancak hafıza kartını kart okuyucuya takıp yine aynı yoldan bulup tarama yapabiliyorum.fakat bu seferde hiçbirşey bulmuyor:(

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benim bildiğim bu programlar 10 dosyadan en fazla 3 ünü kurtarıyorlar

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
malesef önceden kurmadım

sd kartda DCIM klasörüne idi.genelde videoları buraya yüklüyorum

nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verebilirmisniz?

markası sony ericson neo v.resimlerim değil videolarım gitti.mount etmekten ve rootdan hiç anlamam.daha önceleri root etmeyi düşünmüş fakat vazgeçmiştim

telefonu usb den bilgisayara bağlayıp recuva ile tarama yapmak istediğimde ilk olarak görüntüyü işaretliyorum.daha sonra dosya yolu seçeneğinde en altta belirli bir yerde yi secip aradığımda telefonumu göremiyorum.bunun nedeni ne oalbilir?taramayı ancak hafıza kartını kart okuyucuya takıp yine aynı yoldan bulup tarama yapabiliyorum.fakat bu seferde hiçbirşey bulmuyor:(

telefon medya modunda bağlandığı için tarama yaptıramazsın. ayarlar / xperia / bağlantı kısmından bağlantı türünü değiştirirsen tarama yapabilirsin. ama bu durumda sadece hafıza kartı görünür :-) eğer dosyaların dahili hafızada ise dediğim gibi dahili hafızayı mount edip yığın depolama olarak gösterip tarama yapabilirsin :-)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
telefon medya modunda bağlandığı için tarama yaptıramazsın. ayarlar / xperia / bağlantı kısmından bağlantı türünü değiştirirsen tarama yapabilirsin. ama bu durumda sadece hafıza kartı görünür :-) eğer dosyaların dahili hafızada ise dediğim gibi dahili hafızayı mount edip yığın depolama olarak gösterip tarama yapabilirsin :-)

recuva denedim fakat tarama yaparken 1000 tane dosya bulduğu gözukuyor,falan tarama bıttıkten sonra ortada dosya faaln yok
smart data recovery programıyla sılınen dosylarımı buldu fakat kurtarması ıçın ücret ıstıyor
başka ücretsız program yokmu?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
recuva denedim fakat tarama yaparken 1000 tane dosya bulduğu gözukuyor,falan tarama bıttıkten sonra ortada dosya faaln yok
smart data recovery programıyla sılınen dosylarımı buldu fakat kurtarması ıçın ücret ıstıyor
başka ücretsız program yokmu?

bu işler için ücretsiz program nadir bulursun. en iyi ücretli bir tane bul bir yerden :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben recuvadan dosyalarımı kurtardım ama fotğraflar açılmıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz<br><br>

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben telefonumu usb ile bilgisayara bağladım daha sonra ordaki dosyaları sd karttaki bi dosyanın içine atıp attığım dosyaları da sildim attım diye ama benim reseimlerim ve müziklerim gitti acaba olurmu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum galaxy ace plus telefonda hafıza kartı yoktu içindeki resimleri falanda bilgisayara yedeklemedim ondan sonra telefona format atıldı resimler-müzikler falan hepsi silindi telefoncuya dedik o bidaha gelmez dedi bende üstüne fotoğraf müzik falan ekledim telefon düzelirmi:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum lumia 620 rehberim gitti geri getirme ihtimalim var mıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum Genaral Mobile Discovery Elite.. Telefonu bilgisayara bağladıgımda resimlerim ve son yüklenen programlar siliniyor.. bunun sebebi nedir ve fotoğraflar benim için çok önemliydi onları nasıl getirebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Benim Sd karttaki hersey silinmis nasil geri yukler bide tablet kendi kendisine format atmis indirilenlerden uygulama yuklenmedi oppsu verio neden tablette amaa exper h7

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi aksamlar arkadaşlar telefonumu değiştirecektim ve sd kartım içindeydi bende arama kayıtlarını ve mesajları silmek için geçmişi sildim sd kartımda yaklaşık 1500 resim vardı ve videolar galeriye girdim hiçbirsey yoktu sd kart hasarlı diye yazı geldi bir ara ama sadce gecmisi sildim geri alabilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:ohmy::blushing:samsung galaxy ace yi biçimlendirdikten sonra fotografları nasıl geri getiririz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yanlışlıkla çok önemli bir foto sildim nasıl geri getirebilirim

T

the kingpin

SDN Okuru
Eger fotograflar telefondaysa depolamaya girip ordan telefonu isaretle bilgiaayara oyle tak sonra recuvayi dene