Orda "Windows orjinal değil" yazıyor bir de sdafdsjfdasfasdSonra arka plan siyah siyah sağ altta baloncuk ?
Orda "Windows orjinal değil" yazıyor bir de sdafdsjfdasfasdSonra arka plan siyah siyah sağ altta baloncuk ?
O kadar hızlı yapmisim ki okuyamamisim affola ?Orda "Windows orjinal değil" yazıyor bir de sdafdsjfdasfasd
Baloncukları patlatmayı severim. O baloncuklar bizim oksijen tüpümüz havasız ortamda boğulmayalım diye.Sonra arka plan siyah siyah sağ altta baloncuk ?
Iftar öncesi gülmekten enerjim bitti hocam durun hele yapmayın ???Baloncukları patlatmayı severim. O baloncuklar bizim oksijen tüpümüz havasız ortamda boğulmayalım diye.
Bencede hak yemeye gerek yok crack kötü.
Windows 10 home,pro,workstation 1299-2799TL
Office 2019 ev,iş 819-2199 TL aralığındalar.
Ama dijital lisansa can kurban ??
30TL internette satılıyor. ? Crackten iyidir
Laptop 2.el d diskinde bulunuyordu. Ben c ye format attığım için gitmiyormuş. Ayrıca 8-9 TL ye satılan lisanslarını değeri 80-90 cent. Neden bu kadar ucuz olduğu belli. Yasadışı keyler. Libre office kullanıyorum. Crack yazılım kullanmam. benzeri açık kaynak muadil kullanırım.Aynen 8 9 tl ye aldım zamanında çok şükür
Yasadışı derken epttavm(ptt sitesi) satiyordu 10 11 ay öncesine kadar.Laptop 2.el d diskinde bulunuyordu. Ben c ye format attığım için gitmiyormuş. Ayrıca 8-9 TL ye satılan lisanslarını değeri 80-90 cent. Neden bu kadar ucuz olduğu belli. Yasadışı keyler. Libre office kullanıyorum. Crack yazılım kullanmam. benzeri açık kaynak muadil kullanırım.
WinRAR kendi sitesinden indirdim sadece açılışta satın al diyor. Sanırım piyasa da tek paralı olup bedava da çalışan bir yazılım. Stok fazlası demeleri tamamen yalan. Nerelerden aldıklarını biliyorum. Tek tek aldıkların da 1 dolar iken bazıları toplu alınca adetini 80-90 cent gibi bir fiyata veriyor. Onlar da bunu toplu alıyoruz ucuza geliyor diyor.Yasadışı derken epttavm(ptt sitesi) satiyordu 10 11 ay öncesine kadar.
Stok fazlasını firmalar elden çıkarıyor. Doğruluğu sorgulanabilir ama kesin bir çizgi var mi daha duymadım.
Crack kullanmayan istisnai birisiniz ozaman ☺ Çünkü günümüz şartlarında kimsenin freedos sisteme dijital veya crack harici orijinal yaptığını düşünmek çok ütopik olur. Winrar,ccleaner,office veya mesleki programlar autocad,solid,catia,matlab ciddi anlamda gelir gerektirir ?
Benzeri programlar ise ev/iş hayatında uyumluluk sorunu ,düzen kaybı gibi sorunlar çıkaracaktır.
Elbet yasadışı olani vardır ancak devletin bir kuruluşunda satışa izin vermesı yasadışı olduğunu düşündürmüyor.WinRAR kendi sitesinden indirdim sadece açılışta satın al diyor. Sanırım piyasa da tek paralı olup bedava da çalışan bir yazılım. Stok fazlası demeleri tamamen yalan. Nerelerden aldıklarını biliyorum. Tek tek aldıkların da 1 dolar iken bazıları toplu alınca adetini 80-90 cent gibi bir fiyata veriyor. Onlar da bunu toplu alıyoruz ucuza geliyor diyor.