Silinemeyen Dosya Nasıl Silinir ?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhabalar,

Masaüstüne bir counte strike klasörü kopyalamıştım. Şimdi silmeye çalıştığımda hl.exe dosyasını silmiyor.
Bu dosyayı silebilmeniz için benim kullanıcı adımı belirterek size izin vermelidir diye uyarı veriyor.
Zaten o kullanıcı benim.
Bu dosyayı silmek için ne yapabilirim.
Unlocker programı işe yaramıyor denedim.

Teşekkürler.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hangi kulaniciyla otırım açtiysaniz ona göre ayarlayin silin

kulaniciyi degiştirmiş olabilirsiniz izinver dediginizdede silmesi lazim

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
hangi kulaniciyla otırım açtiysaniz ona göre ayarlayin silin

kulaniciyi degiştirmiş olabilirsiniz izinver dediginizdede silmesi lazim

aslında bunu da denedim. Kendi kullanıcı adımı seçtim yine olmadı. Zaten uyarı verdiği kullanıcı benim kullandığım kullanıcı. İlginç olan da burası. Kendi kendimden izin almamı istiyor.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
o oyunu kurarken hangi hesaptan kurdunuz veya degiştirdinizmi

aynı hesaptan kurmaya çalıştım kurulmadıda zaten win 7 olduğundan sanırım. Sonra dosyaları sileyim dedim bir bu hl.exe dosyası kaldı o da silinmiyor işte.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
aynı hesaptan kurmaya çalıştım kurulmadıda zaten win 7 olduğundan sanırım. Sonra dosyaları sileyim dedim bir bu hl.exe dosyası kaldı o da silinmiyor işte.

Güvenli modta dene, olmazsa hiren's boot cd indir, iso dosyasini cd ye yaz. CD ile başlat bilgisayarını ve sil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullanıcı hesabına şifre gir, şifreli girişi onayla, sistemi yeniden başlat, dosyayı sil ve ardından istersen şifreli girişin onayını kaldırabilirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
Aynı bu resimdeki gibi kendi kullanıcı isminin üstüne tıklayıp resmini bi koyar mısın?

rmjq1.png

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]
@="Take Ownership"
"Icon"="C:\\Windows\\System32\\imageres.dll,-78"
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"

[-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
@="Take Ownership"
"Icon"="C:\\Windows\\System32\\imageres.dll,-78"
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"

[-HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell]

[HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\runas]
@="Take Ownership"
"HasLUAShield"=""
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\dllfile\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"

bir dosya oluştur bunu içerisine yapıştır dosyayı admin_yetkileri.reg diye kaydet.
sonra bu dosyaya çift tıkla ve kaydı regedite ekle.
sonra silmek istediğin dosyaya ya da klasöre sağ tıkla, take ownership yap, artık silebilirsin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Görev yöneticisinden çalışıp çalışmadığını kontrol et. Çalışıyorsa görevi sonlandırıp tekrar silmeyi dene.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Neyse sağolun arkadaşlar olmayacak bu sanırım. Araştırayım biraz daha internette. Çözüm bulursam yazarım buraya.

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görev yöneticisinde işlemler sekmesinde hl.exe çalışıyorsa sonlandır sonra silmeyi dene...

Reaksiyon puanı
2,148
Olmayacak birşey yok yapışmadı ya oraya. Ben kenobinin dediği gibi sahiplik sorunu sanırım, sahiplikten sonra silinir.

En olmadı indir slax at usbye oradan sil. :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dosya aktiftır o yüzden silinmiyor
Başlat çalıştıra (msconfiğ) yaz başlangıçta çalışan programı tıkı kaldır
güvenli mad silebilirsin hebsi o kadar

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
unlocker işe yaramıyorsa güvenlli kipte aç bilgisayarını silmeye çalış unlocker ile.büyük ihtimal çözersin.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
slax ile sorunu çözdüm arkadaşlar. Eyvallah üstad :) [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

slax ile sorunu çözdüm arkadaşlar. Eyvallah üstad :) [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kadıköy kardeşim banada yardım edermisin bendede o sorun var bi face versen ordan anlatayım? yardım

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
kadıköy kardeşim banada yardım edermisin bendede o sorun var bi face versen ordan anlatayım? yardım

Kalıntı ve silinmesinde bir sakınca olmayan bir dosya silmek istiyorsan, Revo uninstaller programını kur ve onun ile sil. Her dosyayı silmek sakıncalı bir alışkanlık. Sistemin kendiside dosyalardan oluşuyor. Bunu unutma. (Bilgisayar Windows değil.)

MeZ@RCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geç oldu galiba :) yeni üye oldum hadi hayırlısı...
neyse bundan sonra bu gibi sorunlarla karşılaşanlar için mükemmel çözümü sunuyorum ;) zahmetsizcedir, yapmanız gereken sadece Buraya tıklamak ve bu küçük programı kurmak.
DelinvFile 4.05 programını çalıştırdıktan sonra sol taraftan dosyanın olduğu klasörü seçin. Orta bölümden silmek veya adını değiştirmek istediğiniz dosya ya da klasörü seçin.

Silmek istediğiniz klasör veya dosya için altta bulunan butonlardan "Delete File or Folder" 'ı seçin.
Yeniden adlandırmak istediğiniz dosya veya klasör için "Rename File or Folder" seçin.

DelinvFile 4.05 file sildiğiniz dosyaları veya klasörleri geri alamazsınız bunu unutmayın.

Tavsiyem: Programı açtıktan sonra dosya yada klasör herneyse sol menüden onu seçmek ve daha sonra "Rename File or Folder" yapmak. daha sonra o dosyayı silmekmi taşımakmı ne yapmak istiyorsanız yapın.

bgyyqj.png

TEŞEKKÜR ETMEYENİN PC SİNE VİRÜS BULAŞSIN :)

yourself88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geç oldu galiba :) yeni üye oldum hadi hayırlısı...
neyse bundan sonra bu gibi sorunlarla karşılaşanlar için mükemmel çözümü sunuyorum ;) zahmetsizcedir, yapmanız gereken sadece Buraya tıklamak ve bu küçük programı kurmak.
DelinvFile 4.05 programını çalıştırdıktan sonra sol taraftan dosyanın olduğu klasörü seçin. Orta bölümden silmek veya adını değiştirmek istediğiniz dosya ya da klasörü seçin.

Silmek istediğiniz klasör veya dosya için altta bulunan butonlardan "Delete File or Folder" 'ı seçin.
Yeniden adlandırmak istediğiniz dosya veya klasör için "Rename File or Folder" seçin.

DelinvFile 4.05 file sildiğiniz dosyaları veya klasörleri geri alamazsınız bunu unutmayın.

Tavsiyem: Programı açtıktan sonra dosya yada klasör herneyse sol menüden onu seçmek ve daha sonra "Rename File or Folder" yapmak. daha sonra o dosyayı silmekmi taşımakmı ne yapmak istiyorsanız yapın.

bgyyqj.png

TEŞEKKÜR ETMEYENİN PC SİNE VİRÜS BULAŞSIN :)

Çok eşekkür derim dostum :) basit bi program ama silemediğim dosyayı 2 saniyede halletti,,Allah razı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben samsung galaxy tab s 8.4 tableti Smart floder i indirdim nasıl silebilirim