Silent Hill Hayranlarına Müjde

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yıllar önceki ilk Silent Hill macerasını modern teknolojiyle tekrar oynama hayali nihayet gerçek oluyor. Detaylar burada.

Harry Mason ile kızı Cheryl'ın peşinden karlı ve sisli Silent Hill kasabasını arşınladığımız PlayStation oyunu Silent Hill'i hatırlıyorsanız, bu oyunun Shattered Memories adıyla tekrar çıkacağı haberi hoşunuza gidecektir.
Yeni ipuçları ve oyun yollarının bulunacağı oyunda hikaye temel olarak orijinaline sadık kalırken, Harry'nin yeni karakter ve düşmanlarla karşılaşacağını belirtmekte de fayda var.
Climax tarafından geliştirilecek olan Silent Hill: Shattered Memories, PlayStation Portable ve PS2'nin yanı sıra, Nintendo Wii konsolunda da oyun severlere heyecanlı anlar yaşatacak.
:: İlk Silent Hill'i oynadınız mı?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yuh yani xbox ve ps3 e cıkmayacağına inanmıyorum :S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1.yi oynamadım ama silent hill 4'Ün grafik bakımından iğrençti doğrusu daha o ilk evi geçememiştim ya demosunda:D

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir yazmışsın ki "bundan sonra çıkan her oyun HD olmak zorunda, PS3 ve Xbox 360'a çıkmak zorunda" gibi bir anlayış güttüğün anlaşılıyor. Zaten sizin gibi GW'lar yüzünden oyun dünyası bu hale geldi.

ExCeLLeNT, ilk oyun 1999'da çıktı. Sen o zaman hiç bulaşma ona. Adam küp kafalı.

Bu arada haberi biraz ayrıntılandırsak nasıl olur? Temelde orjinal hikâyeye sadık kalma o kadar temel ki sanki yeni bir oyun gibi. Oyun bir Remake değil, bu en önemli kısım. Re-imagining (yeniden tasarlama gibi bir şey oluyor).

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sene 2009 bütün yeni cıkan oyunlar mininum 720p (konsollar için) e konsola cıkmayacak bir oyun ne kadar prim yapar orası başka bir tartışma konusu.
Seneryo mükkemmel bile olsa coğu oyuncu kötü grafiği olan bi oyunu şu saatten sonra keyifle oynamaz.. bu arada GW'yi açarsan sevinirim hakaretmi değilmi anlayalım...

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Açmayacağım, ama grafiğin kötü olacağını nasıl anladın ben onu anlamadım. HD grafik olmayacak olması grafiğin kötü olacağı anlamına gelmez. Ayrıca özellikle grafik köleleri kusura bakmasın ama yeni nesil beni etkilemekte başarısız oldu. Grafiğine yüklenip boş hikâyelerle oyun sürmek anca o "şu saatten sonra keyifle oynanmaz" mantalitesi güden insanları etkiler. Ben halen 1999'da ve hatta daha da öncesinde çıkmış (mesela RE1) oyunları keyifle oynuyorum. Grafik elbetteki rezalet ama benim için önce hikâye, sonra oynanış, sonra da grafik gelir. Sene değil 2009, isterse 2099 olsun benim kıstasların bunlar ve oyunun sırf grafiğine bakıp grafik yok diye oynamayanlar benim için üçüncü sınıf oyuncudur. Büyüyüp ve gelişip de tekrar gelmeleri en büyük temennimdir.

Reaksiyon puanı
189
bende Silent Hill Origins'i indiriyorum PSP için bakalım nasılmış. doğru düzgün oynayamadım şu oyunu bi bakayım bu oyun nasılmış...