• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sıkıntı yaratır mı ?

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ben şimdi oyun yüklüyorum yüklemeyi durdurup bilgisayarı kapatıp 2 3 saat sonra bilgisayarı açıp yüklemeyi devam ettirsem sıkıntı çıkar mı ?

Hayir, kaldigi yerden devam eder, ya da kapattigin anda buyuk boyutlu bir dosyayi indiriyor olursa, sozgelimi 4gb'lik bir dosyanin 2 gb'sini indirmis olsun, kapatip actiginda o 4gb'lik dosyayi bastan indirmeye baslar

Ben şimdi oyun yüklüyorum yüklemeyi durdurup bilgisayarı kapatıp 2 3 saat sonra bilgisayarı açıp yüklemeyi devam ettirsem sıkıntı çıkar mı ?
nerden yüklediğine bağlı bilgisayarı uyku moduna al niye kapatacaksın

Epic Games'ten ise dün GTA V başlattım. 10GB yükledim. Sonra durdurdum ve dosyaları yedekledim ve PC'yi kapattım. PC açıldığında dosyalar silinmedi. bi 20GB daha yükledim. Ne olur ne olmaz gene yedekledim. Steam'de sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Kalsın ileride aynı sorunu yaşayan birine yardımı dokunabilir.

Bence Çıkmaz Ben 3-4 saat ten fazla bıraktığımda birşey olmuyor ama bilgisayarı kapatırsan veya şarzı biterse sıkıntı çıkar