Sıkılıorum....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deffall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Ewt sıkılıyorum gercekten .. acılan konuların 2 sayfasından sonra ookumaya sıkılıyorum.. ve ayrıca okudugum yorumların o sayfda deılse yorum yapmktan da sıkılıyorum... o yuzden msg sayım dusuk :))

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kusura bakma ama ben de bu Türkçe katilliğinden sıkılıyorum. :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
haklısın karanlıkta bu kadar yazabılıorum .. ondan mazur gor benı.. elimden geldığınce bu konuda kendımı duzeltmeye calısıorum... :=)

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Msn'de yazışırken hadi neyse diyorum ama forumlarda dilimizi doğru düzgün kullanmaya çalışalım lütfen. Türkçe'de "w" harfi YOK. ewet yazıp durmayın her yerde.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
itiraftan eleştiriye dönen bir başlık . sağolun ...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Madem konu arkadaşın sıkılmasından eleştiriye dönmüş, bende bir animasyonla ortamı güzelleştireyim istedim.
Beni tanıyanlar bilirler, forumda Türkçe yazamayanlara karşı nasıl bir tavır sergilediğimi. Lütfen biraz özen gösterelim.

a3ed2ab16a2691983eb2.gif

Gelelim deffal üyemizin sorununa. Okuyamıyorum, sıkılıyorum demişsin.
Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı yok denecek kadar az. Bu yüzden okuma harici göz alışkanlığımızı da kaybediyoruz. Gözlerimiz uzun bir yazıyı okuyamayacak kadar yoruluyor ve o anda kişi yazıya adaptasyon sağlayamadan başka bir olguya yöneliyor. Aslında çözümü basit; kitap okumak. "Ben kitap okuyamam" demeyin. İlgi yönünüze göre kitaplar seçin, inanın kitabı okudukça sinemada film izliyor gibi hissedeceksiniz kendinizi. Kitap okumanın en güzel tarafıda olayların zihninizde canlanmasıdır. Deneyin. Zararlı çıkmazsınız. Okumak güzeldir.

Sevgilerimle.​

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
@onair;
Güzel bağlamışsın.
Bir Karamanoğlu torunu olarak atalarımın kemiklerinin sızladığını
ve bizim onlara layık olamadığımızı düşünüyorum.
Konumuz itiraf ve özeleştiri olduğu için yazdım.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Madem konu arkadaşın sıkılmasından eleştiriye dönmüş, bende bir animasyonla ortamı güzelleştireyim istedim.
Beni tanıyanlar bilirler, forumda Türkçe yazamayanlara karşı nasıl bir tavır sergilediğimi. Lütfen biraz özen gösterelim.

a3ed2ab16a2691983eb2.gif

Gelelim deffal üyemizin sorununa. Okuyamıyorum, sıkılıyorum demişsin.
Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı yok denecek kadar az. Bu yüzden okuma harici göz alışkanlığımızı da kaybediyoruz. Gözlerimiz uzun bir yazıyı okuyamayacak kadar yoruluyor ve o anda kişi yazıya adaptasyon sağlayamadan başka bir olguya yöneliyor. Aslında çözümü basit; kitap okumak. "Ben kitap okuyamam" demeyin. İlgi yönünüze göre kitaplar seçin, inanın kitabı okudukça sinemada film izliyor gibi hissedeceksiniz kendinizi. Kitap okumanın en güzel tarafıda olayların zihninizde canlanmasıdır. Deneyin. Zararlı çıkmazsınız. Okumak güzeldir.

Sevgilerimle.​

Yumuşatma babında yaptığın bu konuşma gerçekten beni sevindirdi.. Ayrıca üşenmeyip bunları yazdığın için teşekkür ederim... Ama gördüm ki bir konuda yanlış anlaşılmışım... Ben okumaktan sıkılmıyorum..sadece 2. sayfalardan sonrakileri okumaya sıkılıyorum dedim.. Ayrıca gerçekten kitap okumayı severim ki okumadan aldığın zevki gerçekten iyi tanımlamışsın..

İlk başta bunu yazarken bana eğlenceli geldi.. Ama gel gör ki karanlıkta yazdığım bir cümle konuyu nereye sürükledi... Ve açıkcası canımı fena halde sıktı .. Umarım bundan sonra bunla ilgili olarak konu uzamaz...

Not:Burda yazan arkadaşların hiç birine kişisel bir kin biçmiş değilim sadece masum bir konunun bu hale gelmesi beni üzdü.. ayrıca herkeze düşüncelerinden ötürü teşekkür ederim.

Not 2:Bu yazıyı yazmak için bilgisayarı kucağımdan masaya koydum, ışığı açtım. :mrgreen: