Sıkıldım!

cyberorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:blink::thumbup1:
Haksız mıyım? Ben dahil gençlere sosyal mesaj vermeye çalıştım :D

Sdn hariç hiç bi foruma takılmıyorum, çünkü forumlardan nefret ediyorum. Burada bile 5 kez ceza puanı aldım gün gelir şutlanırım. Yani böyle şeylerle kendimize yatırım yapmıyor başkalarını zengin edip vakit öldürüyoruz :(

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya ben ne yapayım, asıl ben sıkıldım, bunaldım ve patladım patlayacam! Yalnızım, koskoca Ankara' da bir tane arkadaşım yok. Gezecek, gidecek yer olsa da ben bilmiyorum, buralarda yeniyim. Yeni mezun oldum iş yok, güç yok, arkadaş yok. 9 senelik sevgilimle ayrılmanın eşiğindeyim yakında o da "yoklar" kategorisine girecek.Haa unutmadan kpss var kurs var azıcık umut var :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Gerçekten çok sıkıcı. Yapacak birşey bulmak lazım. Önerisi olan?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya ben ne yapayım, asıl ben sıkıldım, bunaldım ve patladım patlayacam! Yalnızım, koskoca Ankara' da bir tane arkadaşım yok. Gezecek, gidecek yer olsa da ben bilmiyorum, buralarda yeniyim. Yeni mezun oldum iş yok, güç yok, arkadaş yok. 9 senelik sevgilimle ayrılmanın eşiğindeyim yakında o da "yoklar" kategorisine girecek.Haa unutmadan kpss var kurs var azıcık umut var :)

Halime şükrettim ya, zor bir durum. Geçmiş olsun da böyle durumlar için Cem Yılmaz şöyle diyor:

-"Koy g*tüne rahvan gitsin."

:D

Gerçekten çok sıkıcı. Yapacak birşey bulmak lazım. Önerisi olan?

Benim yok. :(

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112

Gel kardeşim, sarılasım geldi :(

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Keşke hepimiz şu anda Marmaris'te olsak ya. :)

Hadi bari hayal edelim. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kalkın gelin Marmaris'e, hadi. :D Ben 3-4 saate oradayım. :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
git cici kızlar gibi sims oyna evlendir falan

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Komedi tarzı filmler belki yardımcı olur. Gerçi ülkemizde yazın sinema sektörü 0 :)

pandoraKratos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba geçen sene bu zamanlar "çok sıkıldım" diyen arkadaşlar şimdi ne yapıyorlar? hayatlarında ne gibi değişimler oldu iyi mi oldu kötü mü oldu acaba merak etmedim değil.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şuan duygularıma tercüman oldun biliyor musun gerçi konunun üzerinden 2 yıl geçmiş ama olsun ... :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Arkadaş üye olmuş ilk kez ve sadece bu konuya yazmış :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
arkadaş şuanda boğaziçi üniversitesinde tıp okuyor :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bunların sıkıldım dedikleri tarihte askerlik yapıyordum şöyle sıkılmaya falan vaktimiz olmuyordu koşturmak tan nöbetten falan

pricefly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Evin içinde gez düşün biraz geçer düşünmek insanın ufkunu açar

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
kodlama nasıl öğrenilirki...bana yardımcı olursan boş vakitlerimde birşeyler yapmaya gayret edebilirim :)

Altyapı yoksa çok zor açıkcası ama imkansız değil tabi. Bi yerden sonra sıkılıyor insan. Çeşitli dersler mevcut internette oyun programlama dilleri diye araştırırsan bulursun birşeyler. Bende zaten bi ara ilgilendim sonra sıkılıp bıraktım.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Altyapı yoksa çok zor açıkcası ama imkansız değil tabi. Bi yerden sonra sıkılıyor insan. Çeşitli dersler mevcut internette oyun programlama dilleri diye araştırırsan bulursun birşeyler. Bende zaten bi ara ilgilendim sonra sıkılıp bıraktım.

sen sıkıldıysan hocam garanti bende sıkılırım :)