Sıkıldım şu gruplardan :@

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yeter artık ya. Nedir bu facebook gruplarından çektiğimiz:@ neymiş efendim profilinize kim girmiş anında öğrenin felan fişman. Bugün de bu grubun davetiyesini aldımve buna inanan 50.000e yakın insan olduğunu gördüm. yazık diyorum başka bişey demiyorum

bence artık facebookda her önüne gelen amele grup açmamalı :hammer:

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sonu "kesin çalışıyor" lu gruplara üye olan yüzbinlerce insan var ya :D bu gruplara üye olan arkadaşlarıma gerizekalı gözüyle bakıyorum. yapcak bişey yok :D

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
farmville içinde baya grup vardı böyle :D millet inanıyor işte n'apasın :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ben öyle gurup gördümmü direk "sayfayı şikayet et" butonuna tıklıyorum.Artık gerisi feysbuk amcaya kalmış. :D

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Facebook Gold üyelik sistemi başladı diye birşey vardı Premium üyelik :D Na kadar saçma birde faceye çevrimdışı girenleri görme mi ne vardı :D

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
kokten cozum face ım yok derdım yok sacma gruplar yok sacma ınsanlar yok

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
beni facebook da aynı şehirde yaşadığım lise arkadaşım tam 18 yıl sonra aramış bulmuş lakin sorun şurada 18 yıl beni aramadı sormadı o yüzden listeme eklemedim onu cezalandırdım beni arayabilirdi bulabilirdi facebook çıktı internet çıktı o zaman mı aklına geldim hiç gereği yok dedim en kötü günlerimde yapayalnızdım 18 yıl sonra merhabalarına ihtiyacım yok.facebookda sadece en yakınımdaki insanlar ekli 3-5 kişi yeterli nice öğretmenlerim nice arkadaşlarım var hiçbirini eklemiyorum onlarda beni eklemesinler beni 18 yıl boyunca arayıp sormayan insanlarla işim olmaz.aynı şehirdeyiz facebookda aramak akıllarına geliyor inanın o da meraklarından çatladıklarından acaba tehnaz ne alemde ne durumda nasıl biri oldu koca adam oldu şunu bir ekleyelimde son halini görelim diye meraklarından eklemek istiyorlar.hepsini reddediyorum.

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her yerden davetiye geliyor bana da.Deli oldum